H ΑBT ασχολείται κατά κύριο λόγο με τα μοντέλα του VW Group.

Το RS3 Sportback της ABT μπορεί τώρα να κάνει το σπριντ από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώ σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

O 2,5 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας αποδίδει τώρα 500 άλογα.

RS3 500 ίππων από ABT

3.082 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

Και ποιος δεν θα ήθελε να αποκτήσει ένα τέτοιο hot hatch που ρίχνει «κολώνες» ακόμα και σε Ferrari.

To νέο της πακέτο για το Audi RS3 Sportback παρουσίασε η AΒΤ, γνωστή για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει σε μοντέλα που προέρχονται από τον όμιλο του VW Group.

Το premium hot hatch φαίνεται στις φωτογραφίες ιδιαίτερα επιβλητικό, ωστόσο σε αυτό βοηθάει  κυρίως η εργοστασιακή του εμφάνιση, μιας και ο γερμανικός οίκος δεν έχει επέμβει σημαντικά στο κομμάτι αυτό, αν εξαιρέσει κανείς την παρουσία των εμβλημάτων ABT.
 
Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει τώρα στα μηχανικά σύνολα αφού ο γνωστός 2,5 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας αποδίδει τώρα 500 άλογα και 570 Νm ροπής, δηλαδή 100 άλογα και 90 Νm ροπής περισσότερα από το εργοστασιακό. Η ABT αποκαλύπτει πως για να γίνει αυτό προσέθεσε ένα aftermarket intercooler και ένα νέο σύστημα εξάτμισης πριν χρειαστεί να επαναπρογραμματιστεί ο εγκέφαλος του μοτέρ.

Το RS3 Sportback της ABT μπορεί τώρα να κάνει το σπριντ από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 299 χλμ./ώρα. Γίνεται έτσι πιο γρήγορο κατά 0,4 δλ. από το εργοστασιακό RS3 αλλά και 0,3 δλ πιο γρήγορο ακόμα και από μια Ferrari F430!

Πώς σας φαίνεται;
 

peugeot
skoda