Yπερπολυτελής η επένδυση.

Δεύτερο teaser για τη νέα Bentley Flying Spur (+vid)

2.160 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2019)

Περίπου 2,5 χρόνια μετά από τη στιγμή που τα πρώτα δοκιμαστικά μοντέλα της Bentley Flying Spur έκαναν την εμφάνισή τους, η μάρκα μπήκε στον χορό των teaser. Aυτό είναι το δεύτερο μέρος.

Mέσα στο φετινό καλοκαίρι αναμένεται να γίνει η παρουσίαση της ολοκαίνουριας Flying Spur από την Bentley αλλά μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, η Bentley έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμη teaser, αυτή την φορά για τον εσωτερικό διάκοσμο.

Για πρώτη φορά στη αυτοκινητοβιομηχανία, σύμφωνα με την μάρκα, η καμπίνα της Flying Spur θα εξοπλίζεται με τριών διαστάσεων πολυτελές δέρμα σε διάταξη διαμαντιού που φτιάχτηκε από μια ομάδα ειδικών στο Crewe της Aγγλίας και λέγεται πως είναι ένα μικρό κομμάτι μόνο από τον εξοπλισμό που θα φέρει μαζί της το μοντέλο.
 
Ένα αντίστοιχο υλικό βρίσκεται και στις θύρες της Continental GT αλλά παρόλο που έχει και αυτό σχήμα διαμαντιού, έχει διαφορετική διάταξη και δεν έχει τρεις διαστάσεις.

Σύμφωνα με τον CEO της Bentley Αdrian Hallmark, η oλοκαίνουρια Flying Spur σκοπεύει να γίνει ο μεγάλος αντίπαλος των Mercedes S-Class και Rolls-Royce Ghost με την τιμή της να ξεκινάει περίπου από τα 230.000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από, τουλάχιστον, τρία κινητήρια σύνολα: η πρώτη επιλογή θα είναι ο W12 των 6,0 λίτρων, ένας V8 4,0 λίτρων και ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα αποτελείται από ένα V6 μοτέρ 2,9 λίτρων.
 

Hyundai
4green