Επίσημο: Οι τιμές της Mazda στην Ελλάδα

90.680 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2019)

Αυτή τη στιγμή γίνεται η επίσημη παρουσίαση της νέας Mazda στην χώρα μας, με τον Όμιλο Συγγελίδη στο τιμόνι. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι πρώτες τιμές των μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας για την εγχώρια αγορά.


Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τη στιγμή που η Mazda σταμάτησε να εκπροσωπείται στη χώρα μας, ωστόσο αυτό άλλαξε πριν λίγες εβδομάδες, όταν και ανακοινώθηκε η ανάληψη των καθηκόντων ως επίσημου εισαγωγέα και αντιπροσώπου από τον Όμιλο Συγγελίδη, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι. Σήμερα, λοιπόν, γίνεται η πρεμιέρα της νέας Mazda Ελλάδος στους Έλληνες δημοσιογράφους και παράλληλα ανακοινώνονται τα μοντέλα που θα απαρτίζουν τη γκάμα της ιαπωνικής φίρμας στη χώρα μας.

Αναλυτικότερα, η Mazda ξεκινά τη νέα της σελίδα στην ελληνική αγορά με το μικρό Mazda 2, το οποίο θα προσφέρεται με τιμές από 13.719 ευρώ, το μικρομεσαίο Mazda 3 το οποίο κοστίζει από 25.290 ευρώ, το μικρό SUV CX-3 το οποίο τιμάται από 19.060 ευρώ και το MX-5 με τιμή από 24.997 ευρώ.
 


Πέραν αυτών, σημειώνουμε πως στη γκάμα θα υπάρχουν και το μικρομεσαίο SUV CX-5 με τιμές από 27.700, όπως επίσης και το μεσαίο σεντάν Mazda 6 η βασική έκδοση του οποίου αρχίζει από 34.490 ευρώ.

Δείτε τους πίνακες με τις τιμές των μοντέλων της Mazda στην ελληνική αγορά πατώντας στην «Επόμενη Σελίδα»!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
RENAULT