Το πόσο δημοφιλές είναι το Ford Focus αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά.

Οι κλέφτες προτιμούν Ford Focus

2.722 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2019)

Το πόσο δημοφιλές είναι το Ford Focus αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά, καθώς σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναδείχτηκε το μοντέλο που εκτός από τους αγοραστές προτιμούν και οι κλέφτες!

Μπορεί η συγκεκριμένη έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο να είναι διαφορετική από τις συνηθισμένες που αφορούν το χώρο της αυτοκίνησης, ωστόσο και στην προκειμένη περίπτωση αναδείχτηκε ο μεγάλος βαθμός δημοφιλίας που συγκεντρώνουν τα μοντέλα της Ford και συγκεκριμένα το Focus.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που στάλθηκαν στις αστυνομικές αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018 κλάπηκαν συνολικά 1.952 Ford, αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλης μάρκας. Μάλιστα 530 από αυτά ήταν Focus, ενώ το Fiesta έμεινε στη δεύτερη θέση της προτίμησης των κλεφτών με 508 μονάδες να έχουν κάνει φτερά.
 
Σε ότι αφορά τις επόμενες επιλογές των «ελαφροχέρηδων». Η Opel (Vauxhall για το Ην. Βασίλειο) βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 909 μοντέλα να έχουν κλαπεί, ενώ η Volkswagen ήταν τρίτη με 466 κλοπές. Σε ότι αφορά τα μοντέλα, τα Astra και Corsa βρέθηκαν στην τρίτη και πέμπτη θέση με 344 και 306 αντίστοιχα, ενώ το Volkswagen Golf ήταν τέταρτο, με 340 κλοπές να αναφέρονται.   
 
Μάλιστα όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα το πιθανότερο είναι πως ένας από τους παράγοντες που οι κλέφτες επιλέγουν τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν να κάνουν με τις πωλήσεις. Το Fiesta βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων για το 2018, ενώ τα Golf και Corsa συμπληρώνουν την τριάδα, με το Focus να είναι στην πέμπτη θέση.

Toyota
moto