Τις τελευταίες δοκιμές πριν αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό πραγματοποιεί η Bentley Flying Spur.

Οι τελικές «εξετάσεις» της Bentley Flying Spur

1.995 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2019)

Τις τελευταίες δοκιμές πριν αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό πραγματοποιεί η Bentley Flying Spur, με τη φίρμα να δίνει στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο από τα τεστ ταχύτητας του βρετανικού αυτοκινήτου.

Μέσω του βίντεο η μάρκα δεν έχει σκοπό να γίνει ιδιαίτερα γενναιόδωρη σε ότι αφορά την παροχή πληροφοριών, ωστόσο επιβεβαιώνει πως η Flying Spur θα διαθέτει σύστημα τετρακίνησης αλλά και τετραδιεύθυνσης. Παράλληλα το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Bentley Dynamic Ride που αλλάζει την ακαμψία ανάρτησης και με τη σειρά του βοηθάει στην καλύτερη πρόσφυση και τον χειρισμό κυρίως στις υψηλές ταχύτητες.
 
Από κει και πέρα το μοναδικό συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ο εντυπωσιακός ήχος, αλλά και τα φωτιστικά που φαίνεται να σχηματίζουν το γράμμα «Β».
 
Ανατρέχοντας στα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, γνωρίζουμε πως η Flying Spur θα χρησιμοποιήσει τον twin-turbo W12 κινητήρα της Continental GT, που προσφέρει 634 ίππους και 664 Nm ροπής. Ο προαναφερόμενος κινητήρας θα είναι αυτός με τον οποίο θα λανσαριστεί το μοντέλο, αλλά όχι ο μοναδικός. Αργότερα το παρών θα δώσει ο μικρότερος 4,0 λίτρων twin-turbo V8, που πιθανότατα θα προσφέρει στο αυτοκίνητο περίπου 550 ίππους και 770 Nm ροπής, ενώ αναμένεται και μία plug-in υβριδική έκδοση με το V6 μοτέρ των 2,9 λίτρων.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η Bentley, η οποία γιορτάζει την 100η επέτειό της φέτος, θα αποκαλύψει τη Flying Spur στις 11 Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο

 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda