Το αυτοκίνητο έχει την ονομασία Black Hawk Expedition.

«Πολεμικό» Jeep Wrangler από την Κahn

2.566 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2019)

Kαι οι δύο «όψεις» του Jeep Wrangler της Kahn Chelsea Truck Company είναι μοναδικές. Γνωρίστε το.

Aκόμα και αν το ολοκαίνουριο Jeep Wrangler είναι αρκετά πιο ικανό στη νέα του γενιά, ο προκάτοχός του αποτελεί μια σπουδαία επιλογή για αυτά που προσφέρει. Μάλιστα, είναι τόσο καλό που ο βελτιωτικός οίκος Kahn Chelsea Truck Company αποφάσισε να του προσφέρει τις δικές του τροποποιήσεις.

Το αυτοκίνητο έχει την ονομασία Black Hawk Expedition, είναι δεξιοτίμονο, έχει κάτω από το καπό τον 3,6 λίτρων κινητήρα του καινούριου Wrangler απόδοσης 280 ίππων με μόνο 80 χιλιόμετρα στο οδόμετρο και ξεχωρίζει χάρη στην Forest πράσινη βαφή του.
 
Το «πολεμικό» παρουσιαστικό του συνδυάζεται αρμονικά με το νέο εμπρός προφυλακτήρα, τα μεγαλύτερα φτερά, το πιο extreme καπό και την ελαφρώς διαφοροποιημένη γρίλια. Επιπλέον, ο οίκος προσφέρει ακόμα LED DRL φώτα στον προφυλακτήρα, LED φώτα στις εμπρός κολώνες, λασπωτήρες, νέο σύστημα εξάτμισης με 4 απολήξεις, κάλυμμα για την ρεζέρβα, 20άρες Mondial Retro μαύρες ζάντες σε συνδυασμό με ελαστικά 275/55 κ.α

Μπορεί εξωτερικά η εμφάνιση του αυτοκινήτου να είναι μιλιταριστική αλλά ο εσωτερικός διάκοσμος παραπέμπει σε πολυτελή μοντέλα. Τα εμπρός καθίσματα είναι κατασκευασμένα από τον ίδιο τον οίκο και είναι επενδυμένα από υψηλής ποιότητας δέρμα, ενώ συναντάμε επίσης ειδικά πατάκια και πεντάλ, ξεχωριστό φινίρισμα στο ταμπλό κ.α.

Η τιμή ξεκινά από 83.534 ευρώ.
 

NEO TRAFIC
skoda