Το τελικό σχέδιο του Inferno 4x4 * 2.

Η ρωσική εταιρεία έχει ακόμα πολλά να κάνει μέχρι να φτάσει στο τέλος του δρόμου.

Στο πίσω μέρος ο προφυλακτήρας έχει ενσωματώσει τη σιδερένια βάση για πού φιλοξενεί τη ρεζέρβα.

Αλλάζει σε Inferno 4x4 *2 η Mercedes GLE

2.353 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2019)

Η βελτιωτική εταιρεία Topcar εργάζεται πάνω σε ένα νέο μοντέλο το οποίο ονομάζεται Inferno 4x4 * 2 και θα έχει ως βάση την Mercedes GLE Coupe. Μάλιστα ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες του μοντέλου, οι οποίες αφήνουν πολλές υποσχέσεις.

Όπως μπορούμε να δούμε η ρωσική εταιρεία έχει ακόμα πολλά να κάνει μέχρι να φτάσει στην ολοκλήρωση του έργου, όμως η αρχή έχει γίνει με τα πρώτα στοιχεία να έχουν τοποθετηθεί πάνω στο γερμανικό μοντέλο.
 
Το Inferno 4x4 * 2 έχει λάβει στον μπροστινό προφυλακτήρα μία σιδερένια ενίσχυση που θα πάρει θέση ο εργάτης, ενώ αλλαγμένα είναι και τα στάνταρ ελαστικά που έχουν δώσει τη θέση τους σε μεγαλύτερα off-road. Ο πρόσθετος φωτισμός είναι ορατός στην οροφή του μοντέλου, ενώ στο πίσω μέρος ο προφυλακτήρας έχει ενσωματώσει τη σιδερένια βάση για πού φιλοξενεί τη ρεζέρβα.
 
Αν και το αμάξωμα είναι λευκού χρώματος η Topcar θα το αλλάξει σε γκρι, ενώ σύμφωνα με το σχέδιο που μπορείτε να δείτε στη γκαλερί, λείπουν ακόμα και οι επεκτάσεις στα φτερά.
 
¶λλα στοιχεία δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, ωστόσο φαίνεται πως οι μηχανικοί της Topcar εργάζονται με γοργούς ρυθμούς πάνω στην μετατροπή της Mercedes GLE Coupe στο Inferno 4x4 * 2.    

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda