Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Τέλος οι V8 για το Toyota Land Cruiser;

2.880 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2019)

Με μία απώλεια θα κάνει την εμφάνισή της η νέα γενιά του Toyota Land Cruiser, όταν αυτή παρουσιαστεί, καθώς όπως όλα δείχνουν το νέο μοντέλο θα αφήσει πίσω του τους V8 κινητήρες.

Αν και η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί άμεσα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως, τόσο οι V8 κινητήρες βενζίνης, όσο και αυτοί του πετρελαίου, κατευθύνονται προς το τέλος της διαδρομής, δίνοντας τη θέση τους σε μηχανικά σύνολα τα οποία θα επωφελούνται από λιγότερες εκπομπές ρύπων.
 
Η είδηση αυτή προέκυψε ύστερα από δηλώσεις του επικεφαλής σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων της Toyota Australia, Bernard Nadal σε τοπικά μέσα. Συγκεκριμένα όταν ο Nadal ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο κοψίματος των V8 μοτέρ από τη γκάμα του νέου Land Cruiser εκείνος απάντησε: «Θα δείτε ότι τα περισσότερα εμπορικά σήματα μετατοπίζονται από τους V8 κινητήρες είτε πρόκειται για βενζίνη είτε για ντίζελ. Αυτή είναι η τάση της εποχής».
 
Έτσι μέσω αυτής της αλλαγής είναι προφανές πως το νέο ιαπωνικό SUV θα έχει μικρότερη κατανάλωση καυσίμου, αλλά και λιγότερες εκπομπές ρύπων. Για αυτούς που αναρωτιούνται ποιος κινητήρας θα τα παράσχει αυτά, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πήγες αυτός θα είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V6 ντίζελ και ένα βενζίνης, που θα συνοδεύσουν το μοντέλο κατά το λανσάρισμά του που υπολογίζεται να έχει συμβεί έως το 2021. Μάλιστα λίγο καιρό αργότερα θα προστεθεί στη γκάμα και ένας υβριδικός V6.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα το Toyota Land Cruiser να αποχαιρετήσει τον V8 κινητήρα με τον οποίο πορεύτηκε για χρόνια.

PEIRAIOS LEASING
OPEL