Ριζικά έχει αλλάζει η σχεδίαση του πίσω μέρους.

Δοκιμών συνέχεια για το VW T-Roc cabrio (+vid)

2.385 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2019)

H cabrio εκδοχή του T-Roc αναμένεται να ντεμπουτάρει σύντομα. Δείτε το σε video.

H VW άφησε αρκετά έκπληκτο τον κόσμο της αυτοκίνησης όταν πέρυσι ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να προσφέρει μια cabrio έκδοση για το νέο της compact SUV, το T-Roc. Πληροφορίες ανέφεραν πως πολλά στελέχη της μάρκας ήταν σκεπτικοί για αυτή την απόφαση, ωστόσο λέγεται πως στόχος της φίρμας είναι να προσφέρει κάτι στην γκάμα της που δεν θα έμοιαζε με τίποτα άλλο στις γκάμες άλλων εταιρειών.
 
Το μοντέλο στην cabrio έκδοσή του συνεχίζει να κάνει τις δοκιμές του κάτω από βαρύ καμουφλάζ και πρόσφατα «συνελήφθη» σε video. Μπορεί ακριβή συμπεράσματα να μην μπορούν να εξαχθούν, ωστόσο εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως η VW έπρεπε να εργαστεί πολύ σκληρά για να μετατρέψει ένα 4θυρο crossover σε ένα διθέσιο cabrio SUV.
Aν και μπροστά δεν φαίνεται πως υπάρχουν αλλαγές, η οροφή είναι αρκετά πιο χαμηλά σε σχέση με το «κανονικό» T-Roc, ενώ ριζικά έχει αλλάζει η σχεδίαση του πίσω μέρους, αφού η μεγάλη θύρα του πορτ-μπαγκάζ είναι πλέον απούσα και έχει αντικατασταθεί από μια πιο μικρή, που ίσως σημαίνει πως ο χώρος αποσκευών θα μικρύνει αρκετά.

Eσείς τι λέτε; Θα αγοράζατε ποτέ ένα cabrio SUV;
 

Toyota
moto