Σε παραγωγή η Mercedes CLA Shooting Brake

1.839 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2019)

Η νέα CLA Shooting Brake μπήκε στις γραμμές παραγωγής σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της της μάρκας.

Μετά το ντεμπούτο της τον περασμένο Μάρτιο, η Mercedes ανακοίνωσε πως η παραγωγή της νέας CLA Shooting Brake ξεκίνησε στο εργοστάσιο της φίρμας στο Kecskemét της Ουγγαρίας.

Το εργοστάσιο έχει στο δυναμικό του περισσότερους από 4.700 εργαζομένους και έχει την δυνατότητα να παράγει το χρόνο περισσότερα από 190.000 αυτοκίνητα. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως στις ίδιες εγκαταστάσεις παράγονται η 4θυρη CLA αλλά και νέα A-Class. To Kecskemét είναι το μόνο σημείο στο οποίο θα παράγονται οι δύο εκδόσεις της CLA, κάτι που σημαίνει από το εργοστάσιο αυτό θα καλύψει όλες τις παραγγελίες που έχουν γίνει για το μοντέλο.

 Ο Christian Wolff, διευθυντής του εργοστασίου δήλωσε: «Πολλά στοιχεία που θα έχουν τα εργοστάσια του μέλλοντος τα έχουμε υιοθετήσει στις εγκαταστάσεις μας εδώ. Δουλεύουμε με τέτοιο τρόπο που η έναρξη παραγωγής της CLA Shooting Brake έγινε χωρίς προβλήματα. Αυτό το οφείλουμε στο πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας».

Στόχος της Mercedes είναι οι εκπομπές ρύπων που παράγουν τα εργοστάσια για την παραγωγή των μοντέλων της να μειωθούν στο μηδέν μέχρι το 2022. Το εργοστάσιο Kecskemét είναι προγραμματισμένο να το κάνει αυτό ήδη από το 2020.
 

Mercedes
moto