Το νέο στυλ ολοκληρώνεται με ένα σετ από 21 ιντσών σφυρήλατες ζάντες.

Το Tesla Model 3 «καλλωπίστηκε»

2.482 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Mε άλλο μάτι σε κάνει να βλέπεις τα Μοdel 3 το βελτωτικό πακέτο της Vorsteiner. Πώς σας φαίνεται;


Mπορεί η Vorsteiner να είναι περισσότερο γνωστή για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει σε μοντέλα επιδόσεων από μάρκες όπως η Audi, η Mercedes και η Porsche, ωστόσο, αυτή την φορά, ο οίκος ασχολήθηκε με το Καλιφορνέζικο ηλεκτρικό Tesla Model 3.

Οι αναβαθμίσεις που έχουν γίνει λέγεται πως αφορούν μόνο την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου και είναι αρκετά εκτενείς, αφού καταφέρνουν να του δώσουν πιο σπορ και επιθετικό χαρακτήρα. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς να δείτε μέσα από τις εικόνες, το Μοdel 3 λαμβάνει τώρα εμπρός και πίσω διαχύτες, πλαϊνές ποδιές και μικρό διακριτικό σπόιλερ στο πορτ-μπαγκάζ, όλα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Το νέο στυλ ολοκληρώνεται με ένα σετ από 21 ιντσών σφυρήλατες ζάντες σε συνδυασμό με Μichelin Pilot Super Sport ελαστικά.

Το όνομα του project είναι «Volta» όμως δεν έχει γνωστό εάν η εταιρεία έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση του ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου του Μοdel 3. To γεγονός ότι η εταιρεία δεν αποκαλύπτει κάτι σχετικά, μας κάνει να καταλάβουμε πως η ισχύς έχει παραμείνει αναλλοίωτη.

Πώς σας φαίνεται αυτό το «τουμπανιασμένο» Tesla Model 3;
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green