Βλέπετε την Aston Martin Rapide AMR.

Τέλος η Aston Martin Rapide λόγω SUV

1.742 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2019)

Προς το τέλος της οδεύει η Aston Martin Rapide σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση τους, τα οποία παράλληλα υποστηρίζουν πως το τέλος αυτό θα κάνει χώρο για τα επερχόμενα SUV.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης η τετράθυρη Rapide με το τέλος της θα ανοίξει το δρόμο για τον ερχομό του επικείμενου SUV, της DBX. Όταν η DBX κάνει ντεμπούτο αργότερα μέσα στο χρόνο θα μιλάμε για το πρώτο SUV της Aston Martin με τις προσδοκίες να είναι υψηλές. Ωστόσο ο επικεφαλής της βρετανικής μάρκας, Andy Palmer υποστήριξε πως η παραγωγή της θα διατηρείται σε έλεγχο και όχι σε περισσότερες από 5.000 μονάδες, ανεξάρτητα από το πόση ζήτηση υπάρχει. Ως αποτέλεσμα το μοντέλο θα διατηρήσει κάποια αποκλειστικότητα που θα παίξει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στην εικόνα της.
 
Εκτός από την DBX υπάρχει και η Lagonda, η οποία πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της ως ένα κομψό crossover πρωτότυπο. Τo εν λόγω μοντέλο πιθανολογείται πως θα μπει στην παραγωγή τα 2023 και σύμφωνα με τον Palmer δεν αναμένεται να παραχθεί σε περισσότερες από 3.000 μονάδες.
 
Ο ερχομός των δύο αυτών SUV θα βάλει τέλος στη Rapide, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν θα υπάρχει λόγος στη γκάμα της εταιρείας να βρίσκεται μία ακόμα επιλογή αυτοκινήτου που θα μπορεί να μεταφέρει περισσότερους από τέσσερις ανθρώπους.
 
Τέλος παρελθόν θα αποτελέσει και η αμιγώς ηλεκτρική Rapide Ε, με μία ηλεκτροκίνητη έκδοση της Lagonda να παίρνει τη θέση της.

Toyota
moto