Το αυτοκίνητο είναι μια δημιουργία της Rowen Ιnternational.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα γρίλια συνεχίζει να είναι συμβατή με τα συστήματα ασφαλείας.

To C-HR της Rowen

3.966 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2019)

To crossover της Toyota ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο «ακραίο» σε σχεδίαση.


To Τoyota C-HR είναι αναμφίβολα το μοντέλο εκείνο της ιαπωνικής μάρκας που έχει προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους βελτιωτικούς οίκους κυρίως λόγω της ριζοσπαστικής και φουτουριστικής σχεδίασής του.

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες είναι μια δημιουργία της Rowen Ιnternational. Το μοντέλο εξοπλίζεται εδώ με widebody kit (που αποτελείται από μεγαλύτερα φτερά, πλαϊνές ποδιές και μεγαλύτερους προφυλακτήρες), LED φώτα, νέους τροχούς, ελαφρώς διαφοροποιημένη γρίλια που δεν έχει το έμβλημα της Toyota, διακριτικά του οίκου στο πλαϊνό μέρος κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα γρίλια συνεχίζει να είναι συμβατή με τα συστήματα ασφαλείας που περιλαμβάνονται στο πακέτο Safety Sense της Toyota, ωστόσο λόγω της νέας θέσης των σενσόρων, η λειτουργία τους είναι πιθανό να είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη σε σχέση με το εργοστασιακό C-HR.

Tέλος, το ιαπωνικό crossover εξοπλίζεται από την Rowen με Recaro σπορ καθίσματα, νέο σύστημα πέδησης υψηλών επιδόσεων και μοναδικό σύστημα εξάτμισης. Αλλαγές στο κινητήριο σύνολο δεν έχουν ανακοινωθεί.

Δείτε το video.

PEIRAIOS LEASING
test center