Δοκιμαστικά μοντέλα του Opel Insignia (τόσο σε σεντάν όσο και σε βάγκον) εθεάθησαν να κυκλοφορούν.

Στο μπροστινό μέρος του Insignia θα τοποθετηθεί η γρίλια η οποία χρησιμοποιήθηκε στο νέο Corsa το οποίο βλέπετε στην εικόνα.

Με γρίλια αλά Corsa το Opel Ιnsignia

1.824 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2019)

Η Opel βάζει τις τελευταίες «πινελιές» πάνω στο ανανεωμένο Insignia, τα οποίο όπως φαίνεται θα έρθει με μία γρίλια δάνειο από το νέο Corsa.


Ένα από τα μοντέλα που αναμένεται να μας απασχολήσει σοβαρά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης είναι το ανανεωμένο Opel Ιnsignia. Οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας συνεχίζουν να πραγματοποιούν τις δοκιμές εξέλιξης, αλλά και να προσθέτουν τα τελευταία κομμάτια στ «παζλ» της εξωτερικής εμφάνισης η οποία θα φρεσκάρει το μοντέλο.
 
Μάλιστα δοκιμαστικά μοντέλα του Opel Insignia (τόσο σε σεντάν όσο και σε βάγκον) εθεάθησαν να κυκλοφορούν φέροντας στο μπροστινό μέρος μία γρίλια η οποία χρησιμοποιήθηκε στο νέο Corsa. Κύριο χαρακτηριστικό αυτής αποτελεί η μία και μοναδική οριζόντια γραμμή που χωρίζει τη γρίλια στα δύο, καταλήγοντας στο κέντρο όπου φιλοξενείται το λογότυπο της εταιρείας.
 
Πέραν της μάσκας αλά Corsa, το Insignia θα επωφελείται από ανασχεδιασμούς προβολείς, μικρές βελτιώσεις στα οπίσθια φωτιστικά σώματα, ενώ πιθανή είναι και η ύπαρξη μίας μικρότερης αεροτομής στο πίσω μέρος.
 
Δεδομένου ότι το αυτοκίνητο είναι μόνο δύο ετών, δεν πρέπει να περιμένουμε σημαντικές αλλαγές στην καμπίνα. Αυτό μπορεί να απογοητεύσει μερικούς, αλλά το μοντέλο ήταν εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας από πέρυσι.
 
Για τους κινητήρες επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο εκεί θα μπορούσαν να υπάρξουν οι περισσότερες αλλαγές. Το γεγονός πως η Opel και η Vauxhall αποτελούν πλέον μέρος του Groupe PSA δεν αποκλείεται να επιφέρει κάποιος αλλαγές στα μηχανικά σύνολα και κάποιοι από αυτούς που σχεδίασε η General Motors να αντικατασταθούν με μονάδες της PSA.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα, περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα, καθώς το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Toyota
moto