Τα εικονιζόμενα μοντέλα προέρχονται από βελτιώση.

Προετοιμάζεται πιο «άγριο» Hyundai i30 N

3.154 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2019)

Το i30 N αποτελεί την «καυτή» έκδοση που πρόσφερε η Hyundai στο i30, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για την κορεατική εταιρεία η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει μία ακόμα πιο άγρια έκδοση του i30 N, τα δοκιμαστικά πρωτότυπα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης.


Στη νέα ειδική έκδοση το Hyundai i30 N θα εξοπλιστεί με νέα αεροδυναμικά τμήματα, τα οποία σε συνδυασμό με ένα καπό από ίνες άνθρακα, ελαφριά καθίσματα και τροχούς θα κατεβάσουν το βάρος του μοντέλου και θα βελτιώσουν τον συντελεστή αεροδυναμικής. Αν και ο κινητήρας αναμένεται να μείνει αναλλοίωτος το πιο «καυτό» i30 N λέγεται πως θα είναι γρηγορότερο και πιο δυναμικό από το τρέχον.
 
Αναφερόμενοι στον κινητήρα να θυμίσουμε πως ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων έρχεται σε δύο κλίμακες ισχύος. Στην πρώτη προσφέρει 250 ίππους, ενώ στη δεύτερη και πιο ισχυρή Performance φτάνει τα 275 άλογα.

Το στάνταρ μοντέλο είναι σε θέση να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτα, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση χρειάζεται μόλις 6,2 δευτερόλεπτα. Αμφότερες οι εκδόσεις βλέπουν την τελική ταχύτητα να σταματά στα 250 χλμ./ώρα.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα «άγρια» έκδοση του Hyundai i30 N δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ αναφορικά με το λανσάρισμα του αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.

Mercedes
moto