Η ABT επέλεξε να εργαστεί πάνω στην 2λιτρη πετρελαιοκίνητη έκδοση του μεσαίου SUV.

To SEAT Tarraco της ΑΒΤ

2.411 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Η 2λιτρη έκδοση πετρελαίου έφτασε σε ισχύ τα 220 άλογα ενώ το αυτοκίνητο ξεχωρίζει τώρα χάρη στην προσθήκη ενός νέου σετ από ζάντες.


To βελτιωτικό του πακέτο για το SEAT Tarraco παρουσίασε ο, γνωστός για τις δουλειές του πάνω στα μοντέλα του VW Group, οίκος της ABT Sportsline. Στo ισπανικό «αδερφάκι» των VW Tiguan και Skoda Kodiaq, η εταιρεία προσέφερε αναβαθμίσεις τόσο σε ένα από τα μηχανικά του σύνολα όσο και στην εμφάνισή του.

Για αυτό το project, η ABT επέλεξε να εργαστεί πάνω στην 2λιτρη πετρελαιοκίνητη έκδοση του μεσαίου SUV που αποδίδει εργοστασιακά 190 άλογα σε συνδυασμό με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Χάρη σε δικό της πρόγραμμα, η ABT αύξησε την ισχύ του στα 220 άλογα και τα 440 Nm ροπής, ωστόσο δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με την εμφάνιση του SUV.

Πρώτο νέο στοιχείο είναι η προσθήκη ενός σετ από σπορ ζάντες 21 ιντσών που ταιριάζουν απόλυτα στο μοντέλου χάρη στους μεγάλους του θόλους. Τα σχέδια στις ζάντες διαφέρουν ανάλογα το μέγεθος, αφού η ABT προσφέρει και τις δικές της ζάντες σε 19 ή 20 ίντσες.

Αυτή είναι πιθανότητα μόνο η αρχή καθώς η ABT σύντομα θα παρουσιάσει και τα επόμενα πακέτα για το μοντέλο που σίγουρα θα προσφέρουν περισσότερα «καλούδια».
 

Mercedes
test center