Το Jeep Wrangler αναμένεται να έχει στη «φαρέτρα» του μεγαλύτερο εξοπλισμό για το 2020.

Υβριδικό το V6 Wrangler & νέα ειδική έκδοση

2.439 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2019)

Το Jeep Wrangler αναμένεται να έχει στη «φαρέτρα» του μεγαλύτερο εξοπλισμό για το 2020 και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά έχουν διαρρεύσει, όπως ένα ήπια υβριδικό V6 αλλά και μία νέα ειδική έκδοση.


Σύμφωνα με το JLWranglerforums η πιο σημαντική αλλαγή για το Jeep Wrangler Unlimited είναι η προσθήκη ενός μοντέλου V6 eTorque. Πρόκειται για ένα ήπια υβριδικό μοντέλο με σύστημα 48 βολτ, το οποίο όπως γνωρίζουμε βελτιώνει την οικονομία καυσίμου και συνδυάζεται με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης (V6 3,6 λίτρα). Μάλιστα το ήπια υβριδικό σύστημα θα είναι διαθέσιμο και στην έκδοση Sahara του Wrangler, όχι όμως στις υπόλοιπες συμπεριλαμβανομένου του Rubicon.
 
Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό νέο, όμως στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς δεν αποκλείεται εντός του 2020 να υπάρξει μία νέα ειδική έκδοση του «σκληρού» SUV.
 

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για την περιορισμένης παραγωγής έκδοση η οποία θα ονομάζεται Black & Tan. Σύμφωνα πάντα με τα μέσα, το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του ιδιαίτερου Wrangler θα είναι το μαύρο χρώμα και ίσως μια διαφορετικής –και πάλι μαύρης- απόχρωσης οροφή. Το Wrangler Black & Tan θα εξοπλίζεται από πλαϊνά σκαλοπάτια, ειδικά λογότυπα της έκδοσης, ζάντες 17 ιντσών και μαύρα καθίσματα στο εσωτερικό.
 
Επιπλέον θα διαθέτει οθόνης αφής 7 ιντσών που θα φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, διζωνικό κλιματισμό και πολλά από τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Η εν λόγω έκδοση θα διατίθεται τόσο στο τετράθυρο όσο και στ δίθυρο Wrangler, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των μονάδων που θα κατασκευαστούν και σε ποιες αγορές θα προσφερθεί.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως καμία από τις παραπάνω αναφορές δεν επιβεβαίωσε η φίρμα.

Toyota
moto