Ετοιμοπαράδοτο Jeep Renegade με 18.900 ευρώ

6.429 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2019)

Το νέο Jeep Renegade διαθέτει μοναδικό στιλ και πολύ πλούσιο εξοπλισμό, συνδυάζοντας τα με αποδοτικούς κινητήρες, ευελιξία στην πόλη και εξαιρετικές off-road ικανότητες, όπως αρμόζει σε ένα γνήσιο μοντέλο με την αίγλη της Jeep.

Το νέο Renegade με την παρακαταθήκη της Jeep, της μάρκας που θεωρείται συνώνυμο της off-road οδήγησης, έρχεται για να κατακτήσει –εκτός των χωμάτινων τερέν- και τους δρόμους της πόλης, με όπλο του την επιβλητική εμφάνιση, τις compact διαστάσεις, τους μεγάλους χώρους και την ευρεία γκάμα ικανών κινητήρων. 

Διαχρονικό στιλ με high-tech χαρακτήρα
Το νέο Renegade κρατάει όλο το διαχρονικό στιλ της Jeep, με τη μεγάλη μάσκα-σήμα κατατεθέν σε ένα πιο compact αμάξωμα, με έντονα ρετρομοντέρνα στοιχεία, όπως τα φωτιστικά σώματα με το χαρακτηριστικό «X», διαμορφώνοντας έτσι ένα ελκυστικό αποτέλεσμα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Στο εσωτερικό του η υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής συνδυάζεται με ένα έντονο τεχνολογικό προφίλ, που περιλαμβάνει τα πιο προηγμένα συστήματα τεχνολογιών της Jeep, με αιχμή του δόρατος την πλήρη σουίτα συστημάτων ασφαλείας και το σύστημα πολυμέσων Uconnect με τις διευρυμένες ικανότητες συνδεσιμότητας.

Με πλήρη γκάμα οικονομικών και αποδοτικών κινητήρων
Το νέο Renegade διαθέτει 3 εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και 3 με κινητήρες diesel, ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Η βενζινοκίνητη γκάμα περιλαμβάνει δύο ολοκαίνουργιους κινητήρες Firefly 1.0 και 1.3 λτ. απόδοσης 120 και 150 ή 180 ίππους αντίστοιχα, που υπόσχονται κορυφαίες επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση στα 5.9 λτ./100 χλμ.. Η πετρελαιοκίνητη γκάμα των Multijet II συνόλων περιλαμβάνει μοτέρ 1.6 λτ. απόδοσης 120 ίππων και 2.0 λτ. με απόδοση 140 ή 170 ίππων. Το Jeep Renegade εξοπλίζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων ή με αυτόματο 9 σχέσεων για τις εκδόσεις 4Χ4.

Με 4κίνηση και σύστημα βελτιστοποίησης πρόσφυσης 
Το Renegade ως γνήσιο Jeep διαθέτει τα πλέον προηγμένα συστήματα 4κίνησης, με σύστημα υπο-πολλαπλασιασμού μετάδοσης, αλλά και το σύστημα SELEC-TERRAIN® που προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της ελκτικής ικανότητας ανάλογα με τις οδικές συνθήκες μέσω 5 διαφορετικών προγραμμάτων οδήγησης.

Το νέο Jeep Renegade είναι άμεσα ετοιμοπαράδοτο στις εκθέσεις της Jeep με τιμή εκκίνησης τα 18.900 ευρώ.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center