Τις υπηρεσίες του εν ονόματι του νόμου αποφάσισε να προσφέρει το Skoda Scala.

Το Skoda Scala στην Υπηρεσία του Νόμου

4.091 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2019)

Τις υπηρεσίες του εν ονόματι του νόμου αποφάσισε να προσφέρει το Skoda Scala, το οποίο αν και έχει μόλις λίγους μήνες ζωής αποφάσισε κιόλας τον «επαγγελματικό» του προσανατολισμό.

Το νέο μικρομεσαίο της τσεχικής φίρμας πέρασε και επίσημα στη σύνθεση του στόλου των οχημάτων που θα έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Φυσικά για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάστηκε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές σε σχέση με τα συμβατικά Ι.Χ. Στη γρίλια το περιπολικό Scala έχει λάβει ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα LED, ενώ είναι εξοπλισμένο και με τον κλασικό φάρο, στην οροφή. Επιπλέον μία σειρήνα αλλά και η κατάλληλη εξωτερική εμφάνιση με μπλε και κίτρινα φωσφοριζέ χαρακτηριστικά το καθιστούν ικανό να φαίνεται και τη νύχτα.
 
«Η συνεργασία μας με τις ομάδες υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης πηγαίνει πάνω από έναν αιώνα» είπε αρχικά ο Henry Williams, επικεφαλής του στόλου οχημάτων της Skoda στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνέχισε: «Είναι η εκτεταμένη γνώση στον κλάδο που καθιστά τη Skoda αξιόπιστο συνεργάτη τόσο για τα τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητα όσο και για αυτό που αποκαλούμε value for money».
 
Τέλος να θυμίσουμε πως στην Ελλάδα το συμβατικό Skoda Scala διατίθεται με τον 1.000άρη TSI βενζινοκινητήρα σε δύο εκδόσεις ισχύος με 95 και 116 ίππους και με τον 1.5 TSI Evo με απόδοση 150 ίππων. Στην περίπτωση του ισχυρότερου 1.0 TSI και 1.5 TSI Evo υπάρχει δυνατότητα επιλογής και του διπλοσύμπλεκτου αυτόματου κιβωτίου DSG της μάρκας. Στο diesel υπάρχει αποκλειστικά ο TDI κινητήρας των 1,6 λτ. με 116 άλογα που προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο DSG κιβώτιο.

ELASTIKA 2024
moto