Με το πακέτο PowerXtra B 35, η ισχύς της AMG A 35 αυξάνεται κατά 44 άλογα.

Η BRABUS προσφέρει ανοξείδωτο σπορ σύστημα εξάτμισης.

H AMG A 35 της ΒRABUS

6.989 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2019)

Ο πασίγνωστος βελτιωτικός οίκος θα φέρει μαζί του την Φρανκφούρτη την δική του πρόταση για τη νέα Mercedes-AMG A 35. Πώς σας φαίνεται;


H Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που ξεκινάει τον επόμενο μήνα θα φέρει μαζί της πληθώρα νέων μοντέλων από τους περισσότερους κατασκευαστές που θα δώσουν το παρών.

Εκεί θα βρίσκεται και η BRABUS μαζί με τα βελτιωτικά πακέτα που θα προσφέρει για τη νέα Mercedes-AMG A 35 με στόχο να αυξήσει την ιπποδύναμη και να προσφέρει ακόμη πιο άγρια εμφάνιση στο γερμανικό premium hot-hatch. Αρχικά, με το πακέτο PowerXtra B 35, η ισχύς της AMG A 35 αυξάνεται κατά 44 άλογα και 60 Nm ροπής φτάνοντας συνολικά τα 350 άλογα και τα 460 Nm ενώ με το PowerXtra+ πακέτο, η ισχύς φτάνει τα 365 άλογα και τα 486 Nm ροπής που σε συνεργασία με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το σύστημα τετρακίνησης, δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να πετυχαίνει το 0-100 σε 4,4 δευτερόλεπτα.

Η BRABUS προσφέρει ακόμα ανοξείδωτο σπορ σύστημα εξάτμισης με τις δικές της ανθρακονημάτινες απολήξεις προαιρετικά, νέο διαχύτη μπροστά, καινούρια πίσω αεροτομή που αντικαθιστά την εργοστασιακή, ζάντες ΒRABUS από αλουμίνιο σε συνδυασμό με Pirelli P Zero 235/35 ZR ελαστικά 19 ιντσών.

Τέλος, όσον αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, ο βελτιωτικός οίκος αναφέρει πως μπορεί να εξατομικευτεί στους τομείς του χρώματος και της επένδυσης ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.
 

VW LEASEPRO
test center