Τιμές νέου VW Tiguan Allspace

5.726 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2019)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen ανακοίνωσε τις τιμές του νέου Tiguan Allspace, της 7θέσιας και ακόμη πιο ευρύχωρης και πρακτικής έκδοσης του γερμανικού SUV.


Το Tiguan Allspace είναι στην ουσία ένα επιμηκυμένο Tiguan, με αυξημένο μεταξόνιο κατά 109 χιλιοστά και συνολικό μήκος κατά 215 χιλιοστά, ήτοι 4,7 μέτρα. Οι διαστάσεις αυτές το φέρνουν κοντά στο μεγάλο «αδερφάκι» του, Touareg, το οποίο ωστόσο παραμένει μεγαλύτερο κατά 94 χιλιοστά σε μήκος.

Η αύξηση των διαστάσεων του Tiguan Allspace έχει ως αποτέλεσμα την δυνατότητα μεταφοράς 7 ατόμων, καθώς προστέθηκε τρίτη σειρά καθισμάτων. Οι πίσω πόρτες είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος, διευκολύνοντας την πρόσβαση στα πίσω καθίσματα, ενώ όσον αφορά στο διαμέρισμα του χώρου αποσκευών ο όγκος ορίζεται στα 760 λτ. (με αναδίπλωση όλων των καθισμάτων ανέρχεται στα 1.920 λίτρα).

Η ελληνική αντιπροσωπεία φέρνει το Tiguan Allspace με δύο κινητήρες στην εγχώρια αγορά: πρώτη επιλογή είναι ο 1,5 TSI Evo ισχύος 150 ίππων με σύστημα απενεργοποίησης των δύο κυλίνδρων ενώ υπάρχει και ο δίλιτρος TSI με 190 άλογα. Και στις δύο περιπτώσεις η κίνηση μεταδίδεται μέσω του αυτόματου DSG κιβωτίου 7 σχέσεων, ενώ η ισχυρότερη έκδοση εφοδιάζεται με τετρακίνηση 4Motion.

Όσον αφορά στις τιμές του μοντέλου, η έκδοση Advance, που αποτελεί το μεσαίο εξοπλιστικό επίπεδο της μάρκας, ξεκινούν από τις 34.910 ευρώ για την έκδοση με τον 1.500άρη κινητήρα και από τις 42.240 ευρώ για το δίλιτρο.

Toyota
moto