Τα μυστικά του νέου XCeed από τον Έλληνα της Kia Ευρώπης

2.987 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2019)

Το νέο Crossover της Kia ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα σχεδίαση, την τεχνολογία και τα δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά και ο Γιάννης Ρούσσης, Product Manager της Kia Motors Europe, αναλύει τα στοιχεία που κάνουν το XCeed ανατρεπτικό.

Μόνο περηφάνια μπορεί να νιώσει κανείς σκεπτόμενος ότι ένας Έλληνας, όχι μόνο διαπρέπει στο εξωτερικό, αλλά συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη ξεχωριστών μοντέλων όπως το ολοκαίνουριο Kia XCeed. Ο Γιάννης Ρούσσης είναι Product Manager της Kia Motors Europe με έδρα τη Φρανκφούρτη, όπου και ζει με την οικογένειά του. Παρακολουθήστε τον στο video να περιγράφει ο ίδιος τα μοναδικά χαρακτηριστικά του XCeed και να μας αποκαλύπτει τα μυστικά που το κάνουν ανατρεπτικό.
 

Ιδιαίτερη σχεδίαση, προηγμένες τεχνολογίες και σύγχρονα συστήματα ασφαλείας μπήκαν σε προτεραιότητα για την κορεατική εταιρεία, όπως μας εξηγεί ο ίδιος στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Οδηγικής Παρουσίασης του νέου σπορ crossover στη Μασσαλία.

Ο Γιάννης Ρούσσης γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Κίνα και τη Γαλλία, με εξειδίκευση στο Management & Marketing στο EMLYON Business School. Εργάστηκε για 8 χρόνια στην Infiniti (Hong Kong, Γαλλία), τη Nissan (Γαλλία) και τη General Motors (Ζυρίχη), πριν αναλάβει τη θέση του Product Manager στην Kia Motors Europe (Φρανκφούρτη) το 2018. Είναι υπεύθυνος Marketing & Product Planning για την οικογένεια του Ceed, του Niro και του Picanto.

Toyota
test center