Tο μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στα μεγάλα μαρσπιέ.

Το RAV4 της Kuhl Racing είναι αρκετά ακραίο σχεδιαστικά.

To βελτιωμένο SUV υπό κατασκευή.

Το Toyota RAV4 «αλήτεψε»

15.365 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2019)

Η Kuhl Racing βάζει τέλος στον οικογενειακό χαρακτήρα του RAV4 και το μεταμορφώνει σε «αλήτικο» SUV.


To βελτιωτικό της πακέτο για το Τοyota RAV4 παρουσίασε ο οίκος Kuhl Racing δίνοντας σαφή προτεραιότητα στην εμφάνιση του SUV, όπως άλλωστε συνηθίζεται από τους παραδοσιακούς ιαπωνικούς οίκους, που σπάνια ασχολούνται με τον τομέα του κινητήριου συνόλου.

Το RAV4 της Kuhl Racing είναι αρκετά ακραίο σχεδιαστικά. Ξεκινώντας από τον πρόβολο, ο οίκος προσφέρει στο αυτοκίνητο νέας σχεδίασης γρίλια με πιο έντονο μαύρο φινίρισμα, καινούριο προφυλακτήρα με ένα πολύ μεγάλο διαχύτη και δύο μεγάλους αεραγωγούς στα δύο άκρα, αν και το πιθανότερο είναι να είναι διακοσμητικοί και να μην προσφέρουν κάτι στη αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Στο πλάι, το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στα μεγάλα μαρσπιέ και τις νέες ζάντες ενώ φαίνεται πως η απόσταση του SUV από το έδαφος έχει μειωθεί κατά αρκετά χιλιοστά. Στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβουν οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης με φινίρισμα από μπλε τιτάνιο αλλά και ο γκρι διαχύτης που καλύπτει όλο το πλάτος του RAV4.

Οι εικόνες είναι ψηφιακές αφού ο οίκος κάνει λόγο πως η κατασκευή του αυτοκινήτου με το πακέτο που έχει ετοιμάσει δεν έχει ολοκληρωθεί. Θα υπάρξει άραγε κάποια αλλαγή στην ισχύ του κινητήριου συνόλου του; To πιθανότερο είναι πως όχι.

Σύντομα αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του πακέτου.

OPEL NEA MONTELA
test center