Τα νέα γραφεία του Delta HF Integrale Hellenic Club βρίσκονται στην οδό Ν. Πλαστήρα 44 στους Αγίους Αναργύρους στην Αττική.

Πολλές σπάνιες εκδόσεις της θρυλικής Lancia Delta Integrale είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι προσκεκλημένοι στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Delta HF Integrale Hellenic Club.

O πρόεδρος του Delta HF Integrale Hellenic Club κ. Νίκος Σταθόπουλος τη στιγμή του λόγου του.

O νέος χώρος του Delta HF Integrale Hellenic Club είναι αντάξιος του θρύλου του ιταλικού μοντέλου, που έγραψε ιστορία στους δρόμους και στους αγώνες.

Ένα μοντέλο, μια ιστορία, ένα ελληνικό Club.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου της 21ης Σεπτεμβρίου.

Νέος χώρος για το Club των Integrale

4.743 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2019)

Μετά από 16 χρόνια και με τη βοήθεια όλων των μελών ένας νέος χώρος φτιάχτηκε για να στεγάσει το Delta HF integrale Hellenic Club και να διαδώσει το θρύλο του μοντέλου, αλλά και της ιταλικής μάρκας.

Με τα σχετικά εγκαίνια και μια ιδιαίτερα «ζεστή» εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου της 21ης Σεπτεμβρίου άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του ο νέος χώρος που στεγάζει το Delta HF Integrale Hellenic Club.

Το δραστήριο και δυναμικό Club των ιδιοκτητών των Delta HF Integrale μετά από 16 χρόνια μετακόμισε σε έναν χώρο αντάξιο του ονόματος του μοντέλου και είναι κατάλληλα διακοσμημένος και οργανωμένος ώστε να διδάξει στους νεότερους και να υπενθυμίσει στους παλαιότερους, την μηχανοκίνητη ιστορία της θρυλικής Lancia Delta HF Integrale, αλλά και της ιταλικής φίρμας γενικότερα.

Τα νέα γραφεία βρίσκονται στην οδό Ν. Πλαστήρα 44 στους Αγίους Αναργύρους στην Αττική και τα επίσημα εγκαίνια έγιναν με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, μελών και δημοσιογράφων του χώρου του αυτοκινήτου. Την εκδήλωση κόσμησαν πολλές και σπάνιες εκδόσεις του «καυτού» ιταλικού μοντέλου.

Mercedes
moto