Tο αρχικό πλάνο της Kia για τα επόμενα ηλεκτρικά περιλαμβάνει τα Ceed και XCeed.

Πολύ πιθανά τα ηλεκτρικά Kia Ceed και XCeed

3.263 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2019)

Η Kia έχει ήδη στη γκάμα της κάποια αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για τους ανθρώπους της κορεατικής φίρμας, οι οποίοι ετοιμάζουν ακόμα περισσότερα πράγματα για το μέλλον. Μάλιστα το αρχικό πλάνο περιλαμβάνει τα Ceed και XCeed.


Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό, ενώ την ίδια στιγμή μεγάλα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν δηλώσεις του ευρωπαίου Εκτελεστικού Διευθυντή της μάρκας, Emilio Herrera, σχετικά με ένα πρώτο χρονοδιάγραμμα των επόμενων ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.
 
«Η παραγωγή των plug-in υβριδικών XCeed και Ceed θα αρχίσει στα τέλη Νοεμβρίου στο εργοστάσιό μας στη Ζιλίνα. Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τον Ιανουάριο του 2020. Επίσης, τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει μια ήπια-υβριδική έκδοση του hatchback Ceed» είπε αρχικά και συνέχισε «Σταδιακά, κάθε μοντέλο βασισμένο στο Ceed θα πάρει κάποια μορφή ηλεκτροδότησης. Εξετάζουμε επίσης μια πλήρη ηλεκτρική έκδοση».
 
Παράλληλα ο Herrera επιβεβαίωσε επίσης ότι το Imagine by Kia Concept παρουσιάζει την προεπισκόπηση ενός μοντέλου παραγωγής που αναμένεται σε περίπου δύο χρόνια. Συγκεκριμένα είπε: «Το Imagine by Kia Concept που αποκαλύψαμε στο φετινό show της Γενεύης θα αποτελέσει τη βάση ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου που θα ξεκινήσει το 2021».
 
Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο πρωτότυπο χαρακτηρίστηκε από τις 21 συνεχόμενες οθόνες που υπήρχαν στο ταμπλό του και αποτελούσαν τον πίνακα οργάνων. Φυσικά το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να έχει σημαντικές διαφορές από το πρωτότυπο, καθώς όπως είχε παραδεχτεί σε πρώτο χρόνο η Kia, εγκατέστησε αυτές τις οθόνες για να πικάρει τις εταιρείες που τοποθετούν μεγάλες οθόνες αφής.  

VW LEASEPRO
test center