Η ψηφιακή πρόταση για την Taycan της Hennessey.

Πακέτο για την Τaycan θα φτιάξει η Ηennessey

1.538 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2019)

Η αμερικανική εταιρεία θα προμηθευτεί τη νέα Taycan με στόχο να γίνει το μοντέλο το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα λάβει «περιποίηση» από την εταιρεία.

H Porsche μπορεί να έχει αποκαλύψει πρόσφατα την νέα Τaycan, το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, ωστόσο η Hennessey ανακοίνωσε ήδη πως θα «ασχοληθεί» μαζί της για να αποτελέσει το πρώτο της ηλεκτρικό βελτιωμένο αυτοκίνητο.

Ενώ είναι πολύ νωρίς για να έρθουν στο φως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι ετοιμάζει ο οίκος από το Tέξας των ΗΠΑ, ο CEO της εταιρείας John Hennessey δήλωσε: «Νιώσαμε ότι η νέα Porsche Taycan έχει για εμάς τις σωστές βάσεις για να γίνει το πρώτο μας ηλεκτρικό».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως οι διαφοροποιήσεις δεν θα είναι εκτενείς και θα περιλαμβάνουν νέα ελαστικά, νέας σχεδίασης εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και μερικές αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο ενώ συνέχισε πως στο μέλλον «θα δούμε τι μπορεί να γίνει στον τομέα της αναβάθμισης της ισχύος». Ο Hennessey δήλωσε τέλος συγκεκριμένα για τον στόχο του νέου αυτού project: «Δεν θέλουμε να ξαναεφεύρουμε τον τροχό στην κατηγορία των ηλεκτρικών, θέλουμε απλά να κάνουμε την Taycan πιο γρήγορη και cool»

Υπενθυμίζουμε πως η νέα Τaycan παρουσιάστηκε στις Turbo και Turbo S εκδόσεις με ισχύ 625 άλογα που μέσω Overboost μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 671 και 761 άλογα αντίστοιχα.Η πρώτη χρειάζεται 3,2 δευτερόλεπτα για να πετύχει το 0-100 και η δεύτερη μόλις 2,8 δλ πάντα με το Launch Control ενεργοποιημένο. Όσον αφορά την αυτονομία (σύμφωνα με τα WLTP τεστ), και οι δύο εκδόσεις εξοπλίζονται με μια μπαταρία λιθίου 93,4 kWh που επιτρέπει στην Turbo να κινείται ηλεκτρικά για έως 450 χιλιόμετρα και στην Turbo S για 412 χλμ. ενώ η διάρκεια φόρτισης ανάλογα την πηγή ποικίλει από τα 22 και κάτι λεπτά έως τις 11 ώρες (για το 80%).
 
 

Toyota
moto