Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Nissan Juke.

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Nissan Juke

2.285 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2019)

Την έναρξη παραγωγής του νέου Juke γνωστοποίησε πως ξεκινά η Nissan, με το ιαπωνικό SUV να μπαίνει στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της μάρκας στο Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σχεδόν 10 χρόνια μετά τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε το μοντέλο, η δεύτερη γενιά του Juke ξεκινά την παραγωγή της με τον πρόεδρο της μάρκας στην Ευρώπη, Gianluca de Ficchy να δηλώνει: «Το νέο Juke αντιπροσωπεύει μια επιπλέον επένδυση ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών. Με περισσότερες από 35.000 θέσεις εργασίας που υποστηρίζονται από τη Nissan στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις έμπειρες και εξειδικευμένες ομάδες μας στο Paddington, Cranfield και Sunderland για τις προσπάθειές τους να φέρουν σε πέρας αυτό το ολοκαίνουργιο μοντέλο».
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως το νέο Juke έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις, ενώ παράλληλα το βάρος του έχει μειωθεί κατά 23 κιλά. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στις διαστάσεις, το μήκος ορίζεται στα 4.210 χλστ., το πλάτος στα 1.800 χλστ. και το ύψος στα 1.595 χλστ.. Σύμφωνα με το ιαπωνικό στρατόπεδο, το νέο μοντέλο διαθέτει μια πιο άκαμπτη πλατφόρμα που προσφέρει καλύτερη σταθερότητα, απόδοση, δυνατότητες κατευθυντικότητας στις στροφές, καθώς και νέα επίπεδα εμπιστοσύνης και ελέγχου.
 
Στα μηχανικά σύνολα το Juke εφοδιάζεται αρχικά με τον 1.000άρη turbo κινητήρα βενζίνης ισχύος 117 ίππων της ιαπωνικής φίρμας, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ή με 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη (DCT). 
 
Οι πωλήσεις στις ευρωπαϊκές αγορές ξεκινούν από τα τέλη Νοεμβρίου.

Mercedes
moto