Το Skoda Kodiaq προσφέρεται με το μέγιστο δυνατό όφελος των 5.000 ευρώ με το «Skoda One-Καθαρή Αυτοκίνηση».

Η βενζινοκίνητη Fabia έχει όφελος 1.000 ευρώ.

Skoda One: Όφελος έως και 5.000 ευρώ

5.357 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2019)

Η Skoda παρουσιάζει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Skoda One-Καθαρή Αυτοκίνηση» το οποίο προσφέρει όφελος έως και 5.000 ευρώ σε όλα τα μοντέλα της μάρκας.

Με το Skoda One, η απόκτηση ενός νέου μοντέλου της τσέχικης φίρμας, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ. Μέσα από το πρόγραμμα παρέχεται σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει έως τις 5.000 ευρώ, για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου, που πληροί και τις τελευταίες, πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6.2.

Στο «Skoda One-Καθαρή Αυτοκίνηση» συμμετέχουν τα περισσότερα από τα μοντέλα της εταιρείας, προσφέροντας σημαντικό όφελος ως ακολούθως: 
  • Fabia βενζίνης: όφελος 1.000 ευρώ
  • Scala βενζίνης: όφελος 1.500 ευρώ
  • Octavia diesel/CNG: όφελος 2.000 ευρώ
  • Karoq βενζίνης: όφελος 3.500 ευρώ
  • Kodiaq βενζίνης: όφελος 5.000 ευρώ
Να σημειωθεί πως το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού των παραπάνω μοντέλων και έχει διάρκεια ισχύος έως τις 30 Νοεμβρίου 2019. Παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «Skoda One - Finance», το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου της φίρμας εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar-Skoda ή να επισκεφθούν τον επίσημο ιστότοπο της μάρκας (www.skoda.gr)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto