Tο Νissan 370Ζ heritage edition.

Ευχάριστα νέα για τα Nissan 370Z και GT-R

2.359 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2019)

Ευχάριστα νέα έρχονται από το στρατόπεδο της Nissan, η οποία γνωστοποίησε πως εργάζεται πάνω στα 370Z και GT-R!


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα Nissan 370Z και GT-R είναι δύο αυτοκίνητα που προσελκύουν μεγάλο μέρος της προσοχής του κοινού, ωστόσο αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και εντός των τειχών της ιαπωνικής εταιρείας. Μάλιστα επισημοποιήθηκε πως η μάρκα έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο της πάνω στα δύο σπορ μοντέλα, κάτι το οποίο έγινε με δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος προϊόντων της Nissan.
 
Στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκυο, ο Ivan Espinosa ρωτήθηκε από δημοσιογράφους βρετανικών μέσων τι ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν με τα δύο αυτοκίνητα. «Τόσο το 370Z, όσο και το GT-R είναι στην καρδιά της Nissan και δουλεύουμε ενεργά πάνω τους», είπε αρχικά ενώ συνέχισε υπογραμμίζοντας «μπορείτε να περιμένετε κάτι σύντομα για αυτά».
 
Βεβαίως ο Espinosa δε θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος αν αναφέρεται στους αντικαταστάτες των μοντέλων, καθώς νωρίτερα είχε πει πως η Nissan είναι ανοικτή σε συνεργασίες με άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων για την κατασκευή ενός σπορ αυτοκινήτου, κάτι που συμβαίνει στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως στο παρελθόν ο αντιπρόεδρος του σχεδιαστικού τμήματος της Nissan σε παρόμοια ερώτηση σχετικά με ένα διάδοχο του 370Ζ είχε απαντήσει «Το τρέχον αυτοκίνητο βρίσκεται πολλά χρόνια στις αντιπροσωπείες και έτσι μπορείτε να φανταστείτε τους σχεδιαστές να εργάζονται σε έναν διάδοχο, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να το επιβεβαιώσω»!
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα το μόνο σίγουρο είναι πως η Nissan δεν έχει ξεχάσει τα 370Z και GT-R, απομένοντας πλέον να δούμε τι ακριβώς είναι αυτό που ετοιμάζει.

ELASTIKA 2024
NISSAN