Στις 17 Νοεμβρίου θα κάνει ντεμπούτο το concept.

Στις 17/11 το ντεμπούτο του Mustang SUV

3.322 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2019)

Μέσω μιας νέας εικόνας teaser η Ford επιβεβαίωσε πότε θα γίνει το ντεμπούτο του νέου της ηλεκτρικού crossover.


To δεύτερο επίσημο σκίτσο του νέου της- εμπνευσμένου από την Mustang- SUV της αποκάλυψε η Ford, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου σε ένα μοναδικό event στο Λος Αντζελες, λίγο πριν την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου που θα γίνει στην πόλη.

Όντως, από το σκίτσο που ήρθε στο φως φαίνεται πως το αμάξωμα του επερχόμενου αυτού SUV θα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με αυτό της τελευταίας Mustang. Συγκεκριμένα, τόσο εμπρός όσο και πίσω, τα φωτιστικά σώματα φαίνεται πως θα έχουν ομοιότητες με το θρυλικό μοντέλο, την ίδια στιγμή που το πλαϊνό μέρος θα είναι νευρώδες και η οροφή αρκετά κατακλινής.

Ακριβείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν, πέρα από το γεγονός ότι η ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει τα 600 χλμ. Το SUV αυτό θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό της φίρμας που κατασκευάζεται από την αρχή πάνω στην δική του πλατφόρμα και θα προσφέρεται τόσο ως πισωκίνητο όσο και σε τετρακίνητη έκδοση.

Το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου θα ξεκινήσει στα τέλη του 2020 πιθανότατα κάτω από το όνομα Mach-E, με τους πελάτες να επωφελούνται από δύο χρόνια δωρεάν φόρτισης του αυτοκινήτου τους.

Στις 17 Νοεμβρίου θα κάνει ντεμπούτο το concept που όμως θα δίνει μια καλή γεύση για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το μοντέλο παραγωγής. Την ίδια μέρα θα γίνει γνωστό και επίσημα το όνομα που θα λάβει το μοντέλο.
 

Mercedes
test center