Παραγγελιών ξεκίνημα για το SEAT Mii electric

3.806 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2019)

Η SEAT άνοιξε το βιβλίο παραγγελιών του ηλεκτρικού Mii electric των 83 ίππων που προσφέρει αυτονομία 260 χλμ. και ευέλικτη μετακίνηση μέσα στις πόλεις.

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το αμιγώς ηλεκτρικό SEAT Mii στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου με τιμή 19.300 λίρες ή 22.358 ευρώ (Η τιμή είναι μειωμένη κατά 3.500 λίρες γιατί  περιλαμβάνει το οικονομικό κίνητρο που προσφέρει το Ηνωμένο Βασίλειο). Η φίρμα ισχυρίζεται πως το μοντέλο είναι ανάμεσα στα πιο προσιτά ηλεκτρικά της αγοράς αυτή την στιγμή και ότι προσφέρει στους πρώτους 300 ανθρώπους που θα το παραγγείλουν δωρεάν φορτιστή wall box για το σπίτι τους, ειδικό καλώδιο και 3 χρόνια service και οδικής βοήθειας.

Το εξωτερικό του Mii electric είναι ανανεωμένο με την εισαγωγή λογοτύπου στο πίσω μέρος, αυτοκόλλητων στα πλαϊνά και ζαντών 16 ιντσών σε ματ cosmo grey. Στο εσωτερικό, οι εκλεπτυσμένες αλλαγές περιλαμβάνουν νέο ταμπλό με SEAT IML foil, φωτισμό καμπίνας, σπορ και θερμαινόμενα καθίσματα και μαύρο δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο. Επιπλέον, το Mii electric είναι εξοπλισμένο με Lane Assist στο στάνταρ εξοπλισμό ενώ ντεμπουτάρει το σύστημα SEAT CONNECT για πρόσβαση και διαχείριση του οχήματος μέσω εφαρμογής στο smartphone: oι οδηγοί μπορούν να ελέγξουν τα δεδομένα οδήγησης, τη θέση στάθμευσης, την κατάσταση του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των θυρών και των φώτων καθώς και δυνατότητα ελέγχου από απόσταση του κλιματιστικού.
 
Η μεγαλύτερη αλλαγή συμβαίνει κάτω από το καπό. Ο ηλεκτρικός κινητήρας του Mii, αποδίδει 83 ίππους ισχύ και 212 Nm ροπή. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 36.8 kWh του αυτοκινήτου, παρέχει αυτονομία μέχρι και 260 χλμ. με μία μόνο φόρτιση σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.
 

Mercedes
test center