Σε σχέση με την I-Pace η εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι αναβαθμισμένη.

Nέο Lister SUV-E Concept

2.166 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2019)

Με πράσινο British Racing χρώμα και αναβαθμίσεις στην εμφάνιση και στα μηχανικά μέρη κάνει ντεμπούτο η έκδοση της Lister για το SUV-E Concept.


Tις πρώτες εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά για το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα φορέσει τα εμβλήματα της φίρμας αποκάλυψε η Lister. To μοντέλο με –το όχι πολύ πρωτότυπο- όνομα SUV-E Concept είναι ουσιαστικά η έκδοση της μάρκας για την Jaguar I-Pace και θα μπει σε παραγωγή για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί.

Σε σχέση με την I-Pace η εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι αναβαθμισμένη και περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα από ανθρακόνημα, πολλά καινούρια βοηθήματα που βελτιώνουν την αεροδυναμική απόδοση και ανθρακονημάτινο διαχύτη, καπό, πίσω προφυλακτήρα και αεροτομή. Όπως καλά καταλάβατε, η Lister δίνει έμφαση στην μείωση του βάρους και αποκαλύπτει πως σε σχέση με την I-Pace, το αυτοκίνητό της είναι 100 κιλά ελαφρύτερο. Το εξωτερικό χρώμα είναι το παραδοσιακό πράσινο της British Racing. Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, προσφέρεται επένδυση από δέρμα Νappa με την Lister να αποκαλύπτει παράλληλα πως η παλέτα χρωματικών συνδυασμών είναι μεγάλη.

Αναβαθμίσεις στο κινητήριο σύνολο δεν έχουν γίνει, άρα η I-Pace συνεχίζει να εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ που στέλνουν την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 90 kWh και προσφέρει ανταγωνιστική αυτονομία. Η Lister προσφέρει ωστόσο νέες ζάντες, κεραμικά φρένα και πλήρως προσαρμοζόμενη ανάρτηση που προσφέρει τώρα ελαφρώς μικρότερη απόσταση από το έδαφος.

Η τιμή της έκδοσης παραγωγής θα αρχίζει από τις 140.000 ευρώ.
 

AUTOFIT PASXA
vw