Πρώτη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει θα είναι η νέα ταινία του James Bond «No Time To Die».

Πρώτη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει θα είναι η νέα ταινία του James Bond «No Time To Die».

Το Land Rover Defender στο σινεμά (+vid)

2.086 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2019)

Το νέο Land Rover Defender λίγο μετά από την επίσημη αποκάλυψη που έκανε πήρε την απόφαση να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο του κινηματογράφου. Πρώτη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει θα είναι το νέο φιλμ του James Bond «No Time To Die».

Τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στην ταινία του βρετανού πράκτορα θα είναι βασισμένα στο  Defender X, ωστόσο για να ενσαρκώσουν τον ρόλο τους έχουν λάβει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. Κάποια από αυτά είναι το μαύρο χρώμα, τα φιμέ τζάμια και οι 20άρες ζάντες, ενώ πολλά από τα στοιχεία που τα συνοδεύουν δεν έχουν καμία διαφοροποίηση σε σχέση με το κανονικό μοντέλο.
 
Μάλιστα για να αποκτήσει το κοινό μία πρώτη «γεύση» από τη συμμετοχή του Land Rover Defender στη νέα ταινία του βρετανού πράκτορα 007, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που παρουσιάζει κάποια στιγμιότυπα του αυτοκινήτου στο παρασκήνιο της επερχόμενης ταινίας δράσης.  
 
Πριν δείτε το βίντεο να θυμίσουμε πως και στη νέα ταινία του Bond πρωταγωνιστής θα είναι ο Daniel Craig ενώ το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 2 Απριλίου 2020.
 

Toyota
test center