Fiat Black Friday με όφελος έως 2.000 ευρώ

2.643 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2019)

H Fiat συμμετέχει στο θεσμό Black Friday και προσφέρει έως όλα τα μοντέλα της σειρά 500, αλλά και την οικογένεια Tipo με μοναδικές εκπτώσεις που φτάνουν τα 2.000 ευρώ.

Μέχρι και την Black Friday στις 29 Νοεμβρίου, η ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat προσφέρει όλα τα μοντέλα της οικογένειας 500, αλλά και τα Tipo, sedan, hatchback και station wagon με επιπλέον εκπτώσεις.

Τα παραπάνω μοντέλα που ήδη είναι διαθέσιμα με το προνομιακό άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank, για το διάστημα μέχρι και την Black Friday θα προσφέρονται με επιπλέον χρηματικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και τα 1.000 ευρώ. Σε συνδυασμό με το άτοκο πρόγραμμα το συνολικό όφελος για τους πελάτες που θα παραγγείλουν το δικό τους Fiat μέχρι και τις 30/11 φτάνει έως και τις 2.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στην οικογένεια του Fiat 500 οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του λιλιπούτειου με ρετρό σχεδιασμό 500, του «περιπετειώδους» Crossover 500X και του πιο ευρύχωρου και πρακτικού 500L, προκειμένου να επωφεληθούν της προσφοράς που «τρέχει». Έπειτα, το Tipo hatchback διατίθεται με έκπτωση έως 700 ευρώ και 0% επιτόκιο στην πλούσια έκδοση Lounge που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα infotainment U-Connect με Οθόνης αφής 7 ιντσών με navigation και bluetooth, κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες στάθμευσης, 6 αερόσακους, προβολείς ομίχλης κ.ά.

Καταλήγοντας, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλες τις αντιπροσωπείες του επίσημου δικτύου της Fiat.

Mercedes
moto