Το oλοκαίνουριο VW Golf.

Κάθε 2 χρόνια το service των VW από το 2020

4.257 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2019)

Η Volkswagen ανακοίνωσε πως, από το 2020, τα service όλων των μοντέλων θα γίνονται κάθε δύο χρόνια και όχι κάθε 12 μήνες, όπως ισχύει σήμερα.

Έτοιμη να υιοθετήσει μια νέα φιλοσοφία συντήρησης για τα μοντέλα της, αρχής γενομένης από το νέο Golf είναι η Volkswagen, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία αυτήν την εβδομάδα, θέλοντας να δείξει την εμπιστοσύνη της στην αξιοπιστία των καινούριων της μοντέλων.

Ο Achim Schaible, Διευθυντής του Δικτύου After Sales & Dealer της Volkswagen δήλωσε συγκεκριμένα:« Η υψηλή ποιότητα των αυτοκινήτων μας, μας επιτρέπει να διπλασιάσουμε το διάστημα ανάμεσα στα προγραμματισμένα service στην Ευρώπη από 12 σε 24 μήνες. Έτσι, είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες αυτοκινήτων ευρείας παραγωγής που θα φέρνουμε τους πελάτες στα συνεργεία ανά μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, η νέα διαδικασία επιθεώρησης θα αντικαταστήσει την προηγούμενη. Με αυτόν τον τρόπο  απλοποιούμε την διαδικασία και την κάνουμε παράλληλα πιο δημοφιλή για τους πελάτες μας».

Το νέο αυτό πρόγραμμα συντήρησης θα υιοθετηθεί σε όλα τα νέα μοντέλα της Volkswagen από το 2020, ωστόσο δεν θα αφορά τα ηλεκτρικά οχήματα της ηλεκτρικής γκάμας ΙD., αφού αυτά θα έχουν ξεχωριστό πρόγραμμα για την καλύτερη συντήρησή τους.

Η νέα φιλοσοφία που υιοθετεί η VW βάζει τέλος στο παλιό πρόγραμμα συντήρησης που προβλέπει μεγάλα και μικρά service. Το νέο πρόγραμμα είναι τώρα πιο διαφανές σε διαδικασία, έχει συγκεκριμένο τιμοκατάλογο υπηρεσιών και προβλέπει πως «οι πελάτες θα φεύγουν από τα εξουσιοδοτημένα επίσημα συνεργεία πιο ευχαριστημένοι».
 
 

NEO TRAFIC
moto