Η νέα γενιά του Land Rover Defender παρουσιάστηκε πριν από λίγο διάστημα.

Ακολουθούν και άλλα Land Rover Defender

1.922 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

Η νέα γενιά του Land Rover Defender παρουσιάστηκε πριν από λίγο διάστημα, ωστόσο η μάρκα έχει στα σκαριά τον ερχομό ενός νέου και πιο προσιτού οικονομικά μοντέλου που θα βασίζεται στη νέα γενιά του βρετανικού SUV, αλλά και μίας ηλεκτρικής ναυαρχίδας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία, η μάρκα ετοιμάζει ένα νέο μικρό SUV που έχει την κωδική ονομασία L860. Το εν λόγω αυτοκίνητο θα είναι πιο προσιτό οικονομικά από ολόκληρη τη γκάμα των εκδόσεων του Defender με την εκτιμώμενη αρχική τιμή να κυμαίνεται στις 25.000 λίρες Αγγλίας (περίπου 29.700 ευρώ).
 
Το ολοκαίνουργιο μοντέλο θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από το νέο Defender, τόσο μέσα όσο και έξω. Παρά ταύτα η Land Rover εξετάζει τα ενδεχόμενο να του δώσει όνομα που δεν θα σχετίζεται με κανέναν τρόπο με το Defender. Μάλιστα αναφορές βρετανικών μέσω υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται το «μικρό-Defender» να βαπτιστεί ως Land Rover 80. Παραπέμποντας έτσι σε ένα αυτοκίνητο που και σημειολογικά θα τοποθετηθεί κάτω από το ολοκαίνουργιο Defender 90.
 
Το προσιτό πεντάθυρο μοντέλο αναμένεται να φτάσει το 2021. Οι τετρακύλινδροι κινητήρες καύσης και ένας υβριδικός κινητήρας τριών κυλίνδρων αναμένεται να προσφερθούν από το λανσάρισμα, με τη τετρακίνηση να είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.
 
Στην αντίπερα όχθη φήμες κάνουν λόγο πως η Land Rover θα εισαγάγει και ένα μοντέλο που θα αποτελεί το κορυφαίο του Defender. Αυτό ίσως να είναι το Defender Sport, το οποίο θα μπορούσαμε να δούμε στις αγορές σε τέσσερα χρόνια από τώρα. Η φημολογία αναφέρει πως θα λάβει ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και πολυτελείς «πινελιές» για να γίνει το πιο ακριβό και αποκλειστικό μοντέλο της γκάμας του Defender.   

Toyota
test center