Η Mercedes εργάζεται πάνω στην ανανέωση της E-Class.

Στο δρόμο η ανανεωμένη Mercedes E-Class

5.200 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

Η Mercedes εργάζεται πάνω στην ανανέωση της E-Class και τα πρώτα δοκιμαστικά μοντέλα εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν σε βίντεο.

Έχοντας ως δεδομένο πως το ανανεωμένο μοντέλο θα έχει ανασχεδιασμένα τα δύο του άκρα, δεν μας προξενεί καμία εντύπωση πως το καμουφλάζ περιορίζεται εκεί. Στο εμπρόσθιο μέρος ο πρόβολος φαίνεται να είναι αλλαγμένος έχοντας μια νέα γρίλια και πιο αιχμηρούς προβολείς με ενσωματωμένα τα LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος, οι τροποποιήσεις φαίνονται ακόμη πιο σημαντικές, κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως τα φώτα δεν είναι μόνο πιο λεπτά, αλλά επεκτείνονται και πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών.
 
Αφήνοντας στην άκρη το βίντεο και περνώντας στο εσωτερικό, να πούμε πως προηγούμενες εικόνες αποκαλύπτουν πως η ανανεωμένη E-Class θα παρουσιαστεί χωρίς μεγάλες αλλαγές. Ένα ζευγάρι οθονών συνεχίζει να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο, ενώ μία μεγάλη οθόνη για τη ρύθμιση του κλιματισμού είναι παρούσα κάτω από την κεντρική κονσόλα. Παρών θα είναι και τελευταία έκδοση του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MBUX με δυνατότητα αναγνώρισης κινήσεων.
 
Παρά τις προηγούμενες φήμες, φαίνεται ότι το μοντέλο δεν θα λάβει αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης τρίτου επιπέδου, αλλά θα βελτιώσει τα χαρακτηριστικά των ίδων τεχνολογιών δεύτερου επιπέδου.
 
Σε ότι αφορά τα κομμάτι των μηχανικών συνόλων, το 48βολτο ήπια υβριδικό σύστημα θα αφήσει τον twin-turbo V6 κινητήρα και αυτή τη φορά θα συνδυαστεί με το εξακύλινδρο σε σειρά μοτέρ 3,0 λίτρων. Δεν αποκλείεται το ίδιο σύστημα να μεταφερθεί και στον 3λιτρο ντίζελ.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda