500 ίππους και 970 Nm ροπής μπορεί να απολαμβάνει πλέον το συγκεκριμένο Volkswagen Touareg.

Το εξωτερικό μέρος δεν έμεινε παραπονούμενο καθώς εξοπλίστηκε με νέες ζάντες 22 ιντσών.

Το VW Touareg της ΑΒΤ τα έχει... 500

2.714 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

Στα χέρια των ανθρώπων της ΑΒΤ πέρασε ένα Volkswagen Touareg, το οποίο δεν έφυγε παραπονούμενο από το γκαράζ της βελτιωτικής εταιρείας.


500 ίππους και 970 Nm ροπής μπορεί να απολαμβάνει πλέον το συγκεκριμένο Volkswagen Touareg που ενισχύθηκε από την ABT. Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία, ανέβασε την ισχύ των 422 ίππων και των 900 Nm ροπής που προσφέρει από το εργοστάσιο ο  TDI 4,0 λίτρων κινητήρας, με τους 78 επιπλέον ίππους και τα 70 Nm ροπής να επιτυγχάνονται χάρη στην βελτιστοποίηση του λογισμικού.
 
Το εξωτερικό μέρος δεν έμεινε παραπονούμενο καθώς εξοπλίστηκε με νέες ζάντες 22 ιντσών, ενώ οι αναβαθμίσεις ανάρτησης μπορούν να μειώσουν το ύψος του γερμανικού SUV κατά 38 χιλιοστά μπροστά και 30 χιλιοστά στο πίσω μέρος.
 
Το εσωτερικό μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμεί ο κάθε πελάτης ξεχωριστά. Σε όποιο σημείο της καμπίνας της ζητηθεί, η ΑΒΤ παρουσιάζεται πρόθυμη να το αλλάξει έχοντας ένα μακρύ κατάλογο επιλογών που αφορά το ταμπλό, το τιμόνι, την κεντρική κονσόλα, τα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών. Τέλος διαθέσιμα είναι τα ανθρακονημάτινα στοιχεία, τα ειδικά φώτα εισόδου και φυσικά τα λογότυπα της ΑΒΤ.   

NEO TRAFIC
moto