Το πρωτότυπο παρόλο το γεγονός πως καλύπτεται από βαρύ καμουφλάζ μας επιτρέπει αν δούμε ότι οι προβολείς έχουν επανασχεδιαστεί.

Η Hyundai θα μπορούσε να παρουσιάσει το ανανεωμένο hatchback τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Εντοπίστηκε το ανανεωμένο Hyundai i30 (+vid)

7.732 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2020)

Η τρίτη γενιά του Hyundai i30 έχει ξεπεράσει τα τρία χρόνια ζωής και για αυτό το λόγο η κορεατική μάρκα ετοιμάζεται να δώσει στο μοντέλο την ανανέωση που του αξίζει. Μάλιστα ένα κατασκοπευτικό βίντεο εντόπισε κάποιο από τα δοκιμαστικά μοντέλα.


Το πρωτότυπο παρόλο το γεγονός πως καλύπτεται από βαρύ καμουφλάζ μας επιτρέπει αν δούμε ότι οι προβολείς έχουν επανασχεδιαστεί και κατά πάσα πιθανότητα θα υιοθετήσουν την τεχνολογία LED. Ορατή γίνεται και η γρίλια της Hyundai, ενώ αν και οι προφυλακτήρες κρύβονται κάτω από το καμουφλάζ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και εκεί.
 
Εκτός από το εμπρόσθια φωτιστικά σώματα αλλαγές θα υπάρξουν και στα πίσω, ενώ δεν αποκλείεται οι Κορεάτες να μεγαλώσουν τη γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων, όπως και τον σχεδιασμό των ζαντών, που θα συμβάλουν στη ακόμα μεγαλύτερη διαφοροποίηση του εξωτερικού μέρους.
 
Οι παραπάνω αλλαγές θα ισχύσουν και για το i30 Fastback, αλλά και για το πιο πρακτικό i30 wagon. Επιπλέον ανανέωση θα υπάρξει και για το ισχυρότερο i30 N, το οποίο έχει ήδη εντοπιστεί να πραγματοποιεί δοκιμές. Μάλιστα το εν λόγω αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με το πολυαναμενόμενο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων.
 
Η Hyundai θα μπορούσε να παρουσιάσει το ανανεωμένο hatchback τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, εκτός αν θα περιμένει για τις αρχές Οκτωβρίου όταν προγραμματίζεται η Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Toyota
test center