H ειδική έκδοση του Lexus NX αποκαλείται Bronze.

Η ειδική έκδοση του UX ονομάζεται Blue.

Το NX Bronze Edition κοστίζει από 4.900.000 γιέν δηλαδή περίπου 40.167 ευρώ.

Το Lexus UX Blue Edition διατίθεται στην Ιαπωνία στα 4.050.000 γιεν (περίπου 33.210 ευρώ).

Η Lexus «χρωμάτισε» τα NX και UX

2.634 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2020)

Η Lexus δίνει στα NX και UX δύο εντυπωσιακές ειδικές εκδόσεις, τις οποίες και παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο για το 2020.

Αμφότερες οι εκδόσεις παίρνουν το όνομα του χρώματος το οποίο δεσπόζει στο εξωτερικό. Έτσι η ειδική έκδοση του Lexus NX αποκαλείται Bronze, ενώ αυτή του UX, Blue. Τα δύο αυτά μοντέλα στις νέες ειδικές εκδόσεις απευθύνονται αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά, τουλάχιστον προς το παρόν καθώς δεν αποκλείεται αυτή η απόφαση στο μέλλον να αλλάξει.
 
Ξεκινώντας με το NX Bronze Edition, βασίζεται στο επίπεδο προσαρμογής NX 300 και προσφέρεται με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών βαμμένες στο χρώμα του χαλκού και τη μοναδική μαύρη μάσκα. Στο εσωτερικό του, διαθέτει διακοσμητικά χαρακτηριστικά στο χρώμα του χαλκού, έτσι ώστε να ακολουθεί και η καμπίνα το εξωτερικό χρώμα. Αυτά μπορούν εύκολα να γίνουν αντιληπτά τόσο στις πόρτες, όσο και στις ραφές στα καθίσματα, το τιμόνι, το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και το υποβραχιόνιο. Όλα τα παραπάνω μαζί με πρόσθετο εξοπλισμό τιμολογούν το αυτοκίνητο (για την εμπροσθιοκίνητη έκδοση) από 4.900.000 γιέν δηλαδή περίπου 40.167 ευρώ.
 
Προχωρώντας στο Lexus UX Blue Edition, το χαρακτηριστικό του χαρακτηριστικό είναι το μπλε χρώμα. Με βάση το μοντέλο της έκδοσης UX 200 διαθέτει ζάντες 17 ιντσών και μαύρη γρίλια. Στο εσωτερικό το μπλε χρώμα καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του ταμπλό, ενώ στην προκειμένη περίπτωση οι λευκές ραφές κάνουν αντίθεση με τα μαύρα καθίσματα.
 
Το Lexus UX Blue Edition διατίθεται στην Ιαπωνία στα 4.050.000 γιεν (περίπου 33.210 ευρώ).

Mercedes
test center