H εταιρεία έβαψε το αμάξωμα σε χρώμα χακί.

Panda 4x4 έγινε ηλεκτρικό!

4.890 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2020)

Ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο και εμφάνιση τέτοια που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το αυτοκίνητο του Indiana Jones έδωσε η Garage Italia Customs σε ένα Fiat Panda 4x4.

To νέο της project πάνω σε ένα κλασικό Fiat Panda 4x4 παρουσίασε ο οίκος Garage Italia Customs ύστερα από παραγγελία που έκανε το site Car&Vintage για να γιορτάσει τους 500.000 ακόλουθους που έχει στον λογαριασμό του στο Facebook.

Aυτό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο Fiat που λαμβάνει την Ιcon-E «περιποίηση» της Garage Italia Customs αφού ο οίκος έχει ήδη ασχοληθεί πάνω σε ένα μοναδικό Fiat 500 Jolly. Το νέο project έχει την ονομασία «Fiat ΅Pandina JonesΆ Car&Vintage Edition» και, όπως καλά καταλάβατε, αποτελεί μνεία στις περιπέτειες του Indiana Jones. H εταιρεία έβαψε το αμάξωμα σε χρώμα χακί ενώ στο εσωτερικό δίνει το παρών σε πολλά σημεία επένδυση από δέρμα Alcantara σε φανταχτερό πορτοκαλί χρώμα.

Στον τομέα της ισχύος θα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά αφού ο κινητήρας βενζίνης έχει αντικατασταθεί με ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με μια εταιρεία με την ονομασία Νewtron Group. Περιέργως, το μοτέρ συνεργάζεται αρμονικά με το εργοστασιακό κιβώτιο που του δίνει την δυνατότητα να «πιάνει» μέχρι και τα 115 χλμ./ώρα με αυτονομία 100 χλμ.

Ακριβείς πληροφορίες για την μπαταρία δεν υπάρχουν αλλά η Garage Italia Customs ισχυρίζεται πως  μια πλήρης φόρτιση διαρκεί από 3 έως 8 ώρες ανάλογα την πηγή.
 
 

ELASTIKA 2024
vw