Η SEAT προσφέρει στο Ateca ακόμα περισσότερο στυλ μέσω της νέας έκδοσης FR Black Edition.

Ειδική έκδοση FR Black για το SEAT Ateca

2.380 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Η SEAT προσφέρει στο Ateca ακόμα περισσότερο στυλ μέσω της νέας έκδοσης FR Black Edition.


Βασισμένο στο δημοφιλές FR Sport μοντέλο, η νεοεισερχόμενη έκδοση σύμφωνα με τη μάρκα προσθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών που ενισχύουν τόσο την αισθητική όσο και την πρακτικότητα του οχήματος. Το εξωτερικό διαθέτει μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται στα καπάκια των καθρεπτών, τα πλαίσια των παραθύρων και τη γρίλια, ενώ ίδια απόχρωσης είναι οι ράγες στην οροφή αλλά και οι 19 ιντσών «Exclusive» ζάντες. Η SEAT αναφέρει πως η ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα εξωτερικά χρώματα Crystal Black (μαύρο), Nevada White (λευκο), Velvet Red (κόκκινο) και Rhodium Gray (γκρι).
 
Στο εσωτερικό οι αλλαγές σε σχέση με τα υπόλοιπα Ateca εντοπίζεται μόνο στα μαύρα δερμάτινα καθίσματα. Παράλληλα η φίρμα προσφέρει το ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών, το σύστημα για smartphone Full Link, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού και σπορ μπροστινά καθίσματα. Η ειδική έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, όπου και θα συνδυάζεται με το πακέτο SEAT Winter που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και θερμαινόμενα καθίσματα.
 
Το Ateca FR Black είναι διαθέσιμο τόσο με τον 1,5 TSI κινητήρα, όσο και με τον 2λιτρο TDI, με ιπποδυνάμεις 150 και 190 αλόγων, με 4ίνηση, αλλά και με ένα πλήρες σύνολο συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας όπως τα Anti-lock Braking System (ABS), Traction Control System (TCS), Electronic Stability Control (ESC).
 
Η τιμή του SEAT Ateca FR Black ξεκινά στη Μεγάλη Βρετανία από τις 28.845 λίρες (περίπου 33.731 ευρώ).

NEO TRAFIC
moto