To 2021 τα υβριδικά Ford S-Max & Galaxy

2.326 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2020)

Η Ford προχώρησε σε επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και προανήγγειλε τον ερχομό των υβριδικών Ford S-Max & Galaxy.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Ford γνωστοποίησε πως θα προχωρήσει σε μια επένδυση ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ στο εργοστάσιο της στην Βαλένθια της Ισπανίας για να υποστηρίξει τη στρατηγική της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Συγκεκριμένα, θα κατασκευαστούν δύο νέες γραμμές συναρμολόγησης στις οποίες θα παράγονται οι καινούριας τεχνολογίας μπαταρίες λιθίου που θα χρησιμοποιηθούν στα υβριδικά Kuga, στο υβριδικό S-Max και το υβριδικό Galaxy. Oι νέες εγκαταστάσεις συναρμολόγησης θα ξεκινήσουν την παραγωγή μπαταριών τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Όταν κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2021, τα νέα S-Max Hybrid και Galaxy Hybrid θα επωφεληθούν από αυξημένη απόδοση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές CO2. Η υβριδική αυτή επιλογή θα προσφέρει μια εναλλακτική λύση δίπλα στις εκδόσεις diesel EcoBlue, χωρίς να επηρεάζονται ούτε οι χώροι που έχουν στην διάθεσή τους οι επιβάτες ούτε η πρακτικότητα που προσφέρουν τα δύο αυτοκίνητα.

Το S-Max Hybrid θα διατίθεται σε εκδόσεις πέντε ή επτά θέσεων και θα συνεχίσει να προσφέρει 2.200 λίτρα χώρο αποσκευών (στην διάταξη με τους 5 επιβάτες). Το Galaxy Hybrid θα διαθέτει επτά θέσεις και θα διατηρήσει τον ίδιο χώρο αποσκευών στα 2.339 λίτρα. Τα S-MAX Hybrid και Galaxy Hybrid θα αποδίδουν 200 άλογα και 210 Nm ροπής και θα προσφέρουν καλύτερη επιτάχυνση σε σχέση με τις EcoBlue εκδόσεις.
 

Toyota
test center