Aν ήταν να ποντάρουμε κάπου τα λεφτά μας θα λέγαμε πως πρόκειται για το πίσω μέρος του Golf GTI TCR.

Διέρρευσε το πίσω μέρος του νέου VW Golf GTI

3.567 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2020)

Το νέο Volkswagen Golf GTI θέλει ακόμα κάποιους μήνες για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, όμως υπάρχει μία αποκαλυπτική εικόνα του πίσω μέρους, η οποία μας δείχνει το ήμισυ του μοντέλου χωρίς καθόλου καμουφλάζ!


Μπορεί το πίσω μέρος να στερείται λογότυπων όμως αν ήταν να ποντάρουμε κάπου τα λεφτά μας θα λέγαμε πως πρόκειται για το πίσω μέρος του Golf GTI TCR και όχι της απλής έκδοσης του ισχυρού γερμανικού. Μάλιστα το γεγονός πως στις λέξεις με τα hash tags υπάρχει η επιλογή TCR, αλλά και η αεροτομή που υπάρχει, ίσως να αποτελούν δύο ακόμα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τη θεωρεία μας. Από κει και πέρα κοιτώντας την εικόνα βλέπουμε τον μικρό αεροδυναμικό διαχύτη αλλά και τις δύο οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που είναι τοποθετημένες στις δύο άκρες.
 
Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει υπάρξει το μοντέλο θα τροφοδοτείται από έναν σύγχρονο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Η ισχύς της βασικής έκδοσης θα κυμαίνεται περίπου στους 255 ίππους και η δεύτερη και πιο ισχυρή στα 290 άλογα. Δύο κιβώτια θα είναι διαθέσιμα ένα εξατάχυτο μηχανικό και επτατάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη.
 
Εκτός από την επιλογή βενζίνης θα υπάρχει και αυτή του ντίζελ. Όσοι προχωρήσουν στην επιλογή του GTD θα δουν το αυτοκίνητο να εξοπλίζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων που θα τροφοδοτεί τους εμπρός τροχούς και θα συνδυάζεται με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο, όπως και το GTI. Η ισχύς φημολογείται περί των 200 αλόγων.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ το μοντέλο έχει προγραμματίσει να κάνει το ντεμπούτο του τον ερχόμενο Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

NEO TRANSPORTER
test center