H συγκεκριμένη φωτογραφία διέρρευσε μέσω του Instagram.

Με 245 ίππους το νέο Golf GTI;

2.056 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2020)

Η επόμενη γενιά VW Golf GTI δεν έχει φθάσει ακόμα ενώ αβέβαιος παραμένει ο ακριβής αριθμός των ίππων του γερμανικού μοντέλου. Σύμφωνα όμως με μία εικόνα που διέρρευσε οι ίπποι που θα «κρύβονται» κάτω από το καπό του θα είναι 245!

Όπως μπορείτε να δείτε στην γκαλερί η συγκεκριμένη φωτογραφία διέρρευσε μέσω του Instagram και φέρεται να δείχνει τις ιπποδυνάμεις που θα έχουν οι ισχυρές εκδόσεις της νέας γενιάς του Volkswagen Golf, από το GTI μέχρι και το δυνατότερο όλων «R». Η προέλευση και η αυθεντικότητα της εικόνας όπως καταλαμβάνεται παραμένουν άγνωστοι παράγοντες στην εξίσωση, όμως στο πάνω δεξιά μέρος υπάρχει η ονομασία της μάρκας (Volkswagen TV) και στο κάτω το λογότυπο με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.
 
Εάν λοιπόν τα στοιχεία της εικόνας λένε την αλήθεια τότε, έχουμε και λέμε: Το Golf GTI θα έχει 245 ίππους, το GTI TCR 300 ίππους, το GTD 200 ίππους, το GTE 245 και το R 333 ίππους.
 
Αν δεν υπάρξει κάποια επίσημη δήλωση από τη μάρκα στο άμεσο μέλλον, οι αριθμοί αυτοί θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν τον Μάρτιο, καθώς η γερμανική φίρμα έχει προγραμματίσει να αποκαλύψει την επόμενη γενιά του Golf GTI στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Μαζί του θα είναι και το GTD, όχι όμως το R, το οποίο φημολογείται πως θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στο Goodwood Festival of Speed.
 
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν!    

PEIRAIOS LEASING
test center