Η εικόνα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται πως αποκαλύπτει το νέο Golf R.

Η πλήρης ανάρτηση.

Εικόνα δείχνει το νέο VW Golf R

3.152 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2020)

Μία εικόνα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει την ανεπίσημη αποκάλυψη του πίσω μέρους του νέου VW Golf R, το οποίο επισήμως αναμένεται να δούμε αργότερα!


Όταν η Volkswagen εισήγαγε την όγδοη γενιά του εξαιρετικά δημοφιλούς Golf στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου του 2019, προχώρησε σε μία ανακοίνωση αναφέροντας πως αργότερα θα παρουσιάσει τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις (GTI, GTI TCR, GTD και R). Το GTI έχει επιβεβαιωθεί πως το δούμε για πρώτη φορά τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ το R ίσως κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι στο Goodwood Festival Of Speed.
 
Ωστόσο όπως φαίνεται δεν πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε, καθώς μία εικόνα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται πως αποκαλύπτει το νέο Golf R. Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, όμως οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης είναι πιθανών να προδίδουν πως βλέπουμε το πρωτότυπο του ισχυρότερου Golf. Σύμφωνα με την ανάρτηση το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κοντά στη Βαρκελώνη.
 
Στο κομμάτι της ιπποδύναμης, η VW δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επιβεβαίωση για καμία από τις επερχόμενες εκδόσεις του Golf. Όμως μία εικόνα που είχε εμφανιστεί πριν λίγες ημέρες και σας την είχαμε παρουσιάσει, για την έκδοση R αναφέρει πως η ισχύς του μοντέλου θα φτάνει τους 333 ίππους, ενώ αυτή του GTI τους 245.
 
Θεωρούμε πως όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερα στοιχεία θα έρχονται στην επιφάνεια για τις μελλοντικές εκδόσεις του δημοφιλούς μικρομεσαίου της VW, οπότε για το οτιδήποτε νεότερο θα επιστρέψουμε.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center