2 φωτογραφίες »

Η Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου (standard range 75,7 kWh και extended range 98,8 kWh).

Στα ύψη οι κρατήσεις για την Mustang Mach-E

3.561 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2020)

Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E φέρεται να έχει ήδη προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον, αν κρίνουμε από τις χιλιάδες προ-παραγγελίες που έχουν γίνει.


Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ..

Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ..


Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την στιγμή που η Ford παρουσίασε την Mustang Mach-E στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες κλέβοντας σίγουρα τις εντυπώσεις λόγω της κίνησής της να συνδυάσει την σχεδιαστική ταυτότητα της Mustang με ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, η εταιρεία έχει ήδη λάβει 32.000 προ-παραγγελίες, από 500 ευρώ η καθεμιά, κάτι που επιβεβαιώνεται και από αναφορές σε φόρουμ φίλων του μοντέλου. Οι προ-παραγγελίες αυτές αφορούν κρατήσεις από κάθε γωνιά της γης, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα 4.000 αυτοκίνητα πιθανότατα θα κατασκευαστούν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις της φίρμας σε αντιπροσωπείες, στελέχη κτλ.

Η Ford διέρρεε το προηγούμενο διάστημα πως έχει σκοπό να κατασκευάσει κατά το πρώτο έτος παραγωγής 50.000 Mustang Μach-E, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται περίπου 15.000 με 18.000 αυτοκίνητα διαθέσιμα για να ξεπουλήσει. Φυσικά, κάποιοι από αυτούς που έχουν κάνει προ-παραγγελία δεν θα προχωρήσουν στην αγορά του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, στο Tesla Model 3, το 12-23% όσων είχαν κάνει προ-παραγγελία ακύρωσαν την αγορά του μοντέλου.

Όταν έρθει στην αγορά στα τέλη του 2020, η Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου (standard range 75,7 kWh και extended range 98,8 kWh) είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων σταθερού μαγνήτη. Στην έκδοση extended range και κίνηση στους πίσω τροχούς, η Mustang Mach‑E αναμένεται να εξασφαλίζει με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον WLTP. Το μοντέλο με την ίδια μπαταρία και κίνηση σε όλους τους τροχούς αναμένεται να αποδίδει ισχύ 337 ίππων και ροπή 565 Nm. Η Ford θα προσφέρει επίσης μία ειδική έκδοση υψηλών επιδόσεων. Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ., αποδίδοντας προβλεπόμενη ισχύ 465 ίππων και ροπή 830 Nm.

peugeot
skoda