Το Κοna Electric.

H Hyundai κορυφαία εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών;

18.197 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2020)

Η παραγωγή του Kona Electric ξεκινά στην Τσεχία και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της φίρμας, είναι πολύ πιθανόν να σημειώσει τις υψηλότερες πωλήσεις ηλεκτρικών στην Ευρώπη το 2020.

Η Hyundai στοχεύει να είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη φέτος, ξεκινώντας την παραγωγή της ηλεκτρικής έκδοσης του Kona στο εργοστάσιο της στην Τσεχία.

Η Hyundai θα αρχίσει την παραγωγή του Kona Electric τον Μάρτιο στο εργοστάσιό της στο Nosovice, 380 χιλιόμετρα ανατολικά της Πράγας, η εταιρεία ανέφερε σε Δελτίο Τύπου την Πέμπτη. Οι βενζινοκίνητες, οι υβριδικές και οι ντιζελοκίνητες εκδόσεις του μικρού SUV θα συνεχίσουν να εισάγονται στην Ευρώπη από την Κορέα.

Η εξέλιξη αυτή θα τριπλασιάσει τη διαθεσιμότητα του Kona Electric για πελάτες στην Ευρώπη και θα μειώσει δραστικά τους χρόνους παράδοσης, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε η Hyundai.

Η Hyundai δήλωσε επίσης φέτος ότι θα προσφέρει περισσότερα από 80.000 αυτοκίνητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων σε ευρωπαίους πελάτες, όπως το Kona Electric, το Ioniq Electric και το Nexo. Από αυτά, τα 60.000 θα μπορούσαν να αφορούν αποκλειστικά το Kona Electric."Κάτω από αυτό το πρίσμα, η Hyundai αναμένει να γίνει ο μεγαλύτερος προμηθευτής οχημάτων μηδενικών εκπομπών στην Ευρώπη το 2020", ανέφερε η εταιρεία.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto