Μοναδικά εξατομικευμένα χαρακτηριστικά μπορεί πλέον να λάβει η Porsche Taycan.

Το παρών δίνουν αποκλειστικές ζάντες 21 ιντσών.

Στο εσωτερικό το ηλεκτρικό μοντέλο λαμβάνει το πακέτο Carbon που μεταξύ άλλων αλλάζει το χρωματισμό της καμπίνας.

Μοναδικό «άγγιγμα» για την Porsche Taycan

1.781 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2020)

Μοναδικά εξατομικευμένα χαρακτηριστικά μπορεί πλέον να λάβει η Porsche Taycan, μέσω του τμήματος της μάρκας, Exclusive Manufaktur.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλές επιλογές προσαρμογής για μοντέλα όπως οι Panamera Turbo, Macan, 911 Cabriolet και άλλα και όπως φάνηκε από αυτή τη λογική δε μπορούσε να γλιτώσει και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής της Porsche. Παρά το γεγονός πως η Taycan διαθέτει ήδη αρκετά επιθετική εμφάνιση το τμήμα Exclusive Manufaktur την ενδυναμώνει μέσω τριών διαφορετικών εκδόσεων του πακέτου Sport Design που είναι διαθέσιμες σε μαύρο ή σε ανθρακονημάτινο φινίρισμα.
 
Μία ακόμα επιλογή είναι τα LED matrix φωτιστικά σώματα με το σύστημα Dynamic Light Plus που περιλαμβάνει τροποποιημένα τρισδιάστατα γραφικά. Το παρών δίνουν αποκλειστικές ζάντες 21 ιντσών, οι οποίοι είναι κατά 3,2 κιλά πιο ελαφριές από αυτές που «φοράει» το αυτοκίνητο στην βασική του έκδοση. Στο εσωτερικό το ηλεκτρικό μοντέλο λαμβάνει το πακέτο Carbon που μεταξύ άλλων αλλάζει το χρωματισμό της καμπίνας.
 
Με την ευκαιρία που της δίνεται, η μάρκα γνωστοποιεί πως έχει επεκτείνει το τμήμα Exclusive Manufaktur για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση των πελατών. Ο εργοστασιακός χώρος του Zuffenhausen έχει επεκταθεί κατά ένα τρίτο με τέσσερις νέους σταθμούς εργασίας και πλατφόρμες ανύψωσης να έχουν προστεθεί.

peugeot
NISSAN