Το σχέδιο αποτελεί προιόν δουλειάς από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή XTomi.

Το νέο SEAT Leon φέρνει Toledo;

9.893 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2020)

Το νέο SEAT Leon είναι γεγονός και η έλευσή του κάνει πολλούς ανθρώπους, εκτός εταιρείας, να αναρωτιούνται αν το νέο μοντέλο πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για τον ερχομό ενός παλιού γνώριμου. Ο λόγος για το SEAT Toledo.

Έχοντας ως βάση την πλατφόρμα MQB, το νέο Leon μετράει λίγες ημέρες ζωής και όπως συνηθίζει σχεδόν με κάθε νέο αυτοκίνητο που παρουσιάζεται, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, XTomi προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας ένα ανεπίσημο υποθετικό σχέδιο σε περίπτωση που η ισπανική μάρκα αποφάσιζε να κατασκευάσει το νέο Toledo. Στο σχέδιο παρουσιάζεται το προφίλ του αυτοκινήτου, το οποίο έχει κερδίσει ένα μακρύτερο πίσω μέρος, διατηρώντας από την άλλη τα υπόλοιπα στοιχεία σχεδίασης που είδαμε στο Leon.
 
Η αλήθεια είναι πως η SEAT (όπως και οι περισσότερες  μάρκες) επενδύσουν στα SUV/Crossover και όχι στα σεντάν, κάτι που σημαίνει πως οι περισσότερες πιθανότητες θέλουν το σχέδιο του XTomi να χαρακτηρίζεται υπερβολικά φιλόδοξο.
 
Θυμίζουμε πως η τέταρτη γενιά του SEAT Leon μας συστήθηκε μεγαλύτερη από την προηγούμενη και πιο προηγμένη τεχνολογικά. Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων, τώρα, το νέο Leon γέμισε το καρότσι του από τα ράφια του Volkswagen Group με αποτέλεσμα η οικογένεια των κινητήρων του να ορίζεται με όποιο ακρωνύμιο φανταστείς (TSI, TDI, TGI, eHybrid) προσφέροντας λύσεις από 90 έως 204 ίππους.
 
Τέλος, το νέο SEAT Leon θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στο δεύτερο τετράμηνο του 2020, σύμφωνα με τα όσα είπαν τα στελέχη της ισπανικής φίρμας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, δηλαδή περίπου μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται, ενώ αργότερα θα δούμε και το κορυφαίο CUPRA Leon.

AUTOFIT PASXA
vw